Siikki

PenaPedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Siikki.

Siikki on siilin marsilainen allotrooppi. Siikkejä tavataan joskus myös maan päällä, mutta ne esiintyvät lähes poikkeuksetta öisin vain kovasta humalatilasta tai skitsofreniasta kärsiville ihmisille ja yrittävät pummata heiltä savukkeita tai valuuttaa. Sanotaankin, että siikit tuovat huonoa mainetta Maan ulkopuolisille eliöille. Siikit eivät osaa kävellä, joten ne lentävät painovoiman kumoavan ominaisuutensa ansiosta. Siikit käyttävät pääasialliseksi ravinnokseen metanolia, mutta Telluksella niiden suurinta herkkua on Lasol, vaikka jotkut astetta kovemmat siikit juovatkin mielummin Masinolia tämän kitkerästä sivumausta huolimatta. Johtuen persoudesta alkoholille, siikit ovat yleensä ankarassa humalassa. Tästä johtuen niiden silmät ovat punaiset ja turvonneet. Siikeillä ei myöskään ole maksaa (resurssien säästämiseksi), joten alkoholi palaa maksan sijasta niiden silmissä, jonka takia ne hohtavat pimeässä kirkkaan sinisellä liekillä. (Huom: metanolia nauttineen siikin silmät palavat vihreällä liekillä!)

Siikkejä ei myöskään enää nykyisin lasketa sisälle baareihin, koska niiden on todettu aiheuttavan lisääntyvässä määrin kapakkatappeluita, huijaavan alituisesti ruletissa sekä tunkevan kolikoiden sijasta prikkoja pajatsoon. Siikit myös lähes poikkeuksetta juovat vähän (koska baareissa ei tarjoilla Lasolia) ja käyttäytyvät muutenkin huonosti. (Vrt. gootit jotka juovat paljon ja käyttäytyvät hyvin.)

Siikkien ominaisuuksista[muokkaa]

Siikit ovat lentokyvystään huolimatta hyvin hitaita ja kömpelöitä, kuten telluslaiset sukulaisensa ja tapaavat lennellä astetta kovemmasta asenteestaan huolimatta päin jokaista näkökentässä olevaa estettä jatkuvan humalatilansa tai krapulansa vuoksi. Samankaltaisuus molokin kanssa on huomattava, mutta silti kumpikin osapuoli kiistää kaikki huhut yhteisestä esi-isästä. Siikit ovat kuitenkin erittäin siveellisiä, eivätkä näin ollen käytä minkäänlaisia ehkäisyvälineitä tai huumeita, niillä onkin tapana moralisoida skitsofreenikkoja heidän käyttämistään antipsykoottisista lääkkeistä.

Yleensä muiden kuin alkoholistien ja skitsofreenikkojen on vaikea ymmärtää siikkejä. Ehkä siksi, koska he eivät suostu ymmärtämään, että muilla planeetoilla olevat elolliset olennot eivät muistuta ihmistä, eikä nykytieteessä ole vielä yhtä ainutta rekisteröityä kohtaamista siikin ja ns. "terveen" ihmisen välillä.

On myös esitetty teorioita, joiden mukaan siilien valloittaessa maailman siikit toimivat hyökkäyksiä johtavina upseereina. Nykytietämyksen mukaan tämä teoria on kuitenkin kyseenalaistettu, koska siilien maailmanvalloituksen alkaessa huoltoasemat autioituvat ja siikit innostuvat liikaa vapaasti saatavilla olevasta Lasolista ja unohtavat tehtävänsä sodassa. Myös siilit ovat kritisoineet tätä väitettä, mutta heidän tiedonantonsa tiedotusvälineille onkin ohitettu lähinnä hymähdyksin ja kommentein: "Do you speak finnish?" ja "Nämä söpöt tuhisevat piikkipallot ovat olleet ihmisten ilona jo ennen ihmisten kehittymistä kaloista kaksijalkaisiksi!"

Siikin nähdessään on syytä hakeutua psykiatriseen sairaalahoitoon tai, tahdon ollessa luja, perustaa oma uskonto.

Siik änd distroi.