Happopitoisuus

PenaPedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Happopitoisuus sanalla kuvataan yleensä limussa olevaa hiilihappojen (hiilidioksidin) määrää. Happopitoisuus on hyvin kriitillinen asia limonaadin laadussa, varsinkin kolan, kolaa ei missään nimessä voi juoda jos happopitoisuus on hyvin pieni. Se on terverydelle vaarallista ja hyi saatanan makuista.

Happopitoisuuteen yleensä vaikuttaa myös kaupassa hyvän yksilön valinta. oikeestaan hyvä yksilö valitaankin juuri happopitoisuuden ja pullon kiiltävyyden mukaan.

Monilla ihmisillä on myös vainoharhoja ja pakkomielteitä happopitoisuuden takia, esimerkiksi jos limupullo on 0.5l ja se on korkattu koulussa sitä ei voi enään kotona juoda, koska happopitoisuus häviää. Pulloa ei saa ravistaa ostamisen jälkeen, kriitillisimmät ihmiset huomauttavat kassatädillekkin että käsittelee pulloa varoen, kun joillakin on tapana viskasta se vaan sinne kassahihnalle. Kolmas seikka on se vouhotus siitä "älä ravista eieijeiejEEIIIIIIIIIIIII hiilihapot menee :'( " tämmöisillä henkilöillä voidaan jo todeta jotain psyykkisiä häiriöitä aivoissa ja hapokkuuden säätökeskuksessa.

Tunnettuja ylikriitillisiä henkilöitä:

Näiden kaikkien happopsykopaattien suurin vihollinen lienee meidän kaikkien tuntema Olli Hokkanen myös Olli Virtanen muistettava, "Ei pysty, liian hapokasta"

Aiheesta muualla[muokkaa]