Etusivu

PenaPedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Penan oma graafikko päätti tehdä Penalle uuden ulkoasun, joten tässä on nykyinen Pena

Tervetuloa PenaPediaan

PenaPedia on vihdoin tullut takaisin yli vuoden tauolta! Toivomme vanhan uskollisen käyttäjäkunnan löytävän PenaPedian ja jatkavan arvokasta työtä ihmiskunnan hyväksi. Totuus on kova sana nykyään totuudessa on hankala pysyä, jos on valtaa. Ihminen tahtoo ajaa omaa etuaan, me täällä tuomme kissan pöydälle. Vaihtoehtoiset menetelmät ovat valttimme.

Sivuun tutustumien voitte aloittaa painamalla valikkopalkissa näkyvää satunnainen sivu kategoriaa, etsimällä mieleistä asiaanne tai selaamalla artikkeleja luokittain.

Kirjoitusta varten suosittelemme ensin tutustumaan käyttöohjeeseemme, jotta pääsisitte hyötymään kaikista PenaPedian tarjoamista ominaisuuksista laadukkaan tiedon tarjoamista varten.

Toiminnot

HUOM!

Olemme alkaneet työstään totuutta Atriasta. Jos sinulla on minkäänlaisia tietoja Atrian kieroiluista olisimme enemmän kuin kiitollisia ilmoittamaan niistä. Terveisin PenaPedian väki.

Uinuminen

PenaPedia on uinunut jo pitkään prissessan unta. Lähikuukausina tulemme taasen herättämään PenaPedian entistä suurempaan loistoonsa! Kunhan saamme captchan tehtyä, avaamme rekisteröinnin sekä sivujen muokkauksen myös rekisteröimättömille!

Katsomisen arvoisia sivuja