Vaihdettiin kierros
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<hinta> kertokaaa lm sininen hinta
<Kulli> aaa
<Kim Jong-Un> 나는 세계에서 가장 위대한 리더
<Nokipoika> Hyvä sivusto
<Miksu82> Mitä bodegan 20 kpl filtterittömät pikkusikarit maksaa nyt, tuskin tota 8e mitä tääl lukee..?

Nimesi:

Lausahdus:

58 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

<<<< Takaisin etusivulle

Kaksisuuntainen kuvaputki - nykyajan suurin uhka

Kaksisuuntainen kuvaputki, tuo melkein kaupunkilegendaksi noussut asia. Sanottakoon näin alkuun hirveääkin inhottavempi totuus: KAKSISUUNTAINEN KUVAPUTKI ON TOTTA. Kaksisuuntaisella kuvaputkella voidaan välittää kaksisuuntaisesti informaatiota Yleisradion televisiolähettimestä. Toinen suunta on ohjelmat vastaanottimen kuvaruudulle, mutta toinenkin suunta on. Se on kuvaruudulta takaisin lähettimeen.

Yleisradio päätti ottaa käyttöön Suomeenkin 1970 ja 80-lukujen taitteessa tämän hirveän petoksen Kansaansa kohtaan valtiollisen turvallisuuden nimissä. Yleisesti ihminenhän ajattelee puhelimen, postin, lennättimen ja telexin olevan haavoittuvaisia järjestelmiä ja välttämään niitä. Kukaan ei tullut kuitenkaan ajatelleeksi, että viaton pieni nurkassa kyyhöttävä vastaanotin voisi lähettää Hallitukselle reaaliaikaista kuvaa kaikesta mitä huoneessa tapahtuu! Ajatelkaa mitkä mahdollisuudet se on suonnut Yleisradiolle monopolissaan!

Te varmasti alatte skeptisiksi tähän asti luettuanne, mutta ei se mitään. Mielenne tulee muuttumaan, kun kerron Teille miten tämä kaikki on ylipäätänsä mahdollista.

1970 ja 1980-lukujen taitteessa markkinoille alkoi tulla mikroprosessoripiireillä varustettuja vastaanottimia. Se tarkoittaa sitä, ettei normaalilla kansalaisella ollut enään MITÄÄN mahdollisuutta todeta omin silmin mitä vastaanottimen koneisto tekee. Kun oltiin saatu paluukanava tehtyä tarvittiin vielä keino kuvata huoneen tapahtumat. Mikäs muukaan siihen sopii kuin kuvaputki! Kuvaputki näyttää meille ohjelmaa kristallin ja sateenkaaren väreissä, mutta se salakavala tekee myös jotain muuta: Kuvaputki on käänteisesti kuvaikonoskooppi! Kyllä!

Loisteainepisteisiin on lisätty ainetta, jonka varaus muuttuu ulkoisen valon voimakkuuden mukaan. Näin kuvan suihkuvirta on verrannollinen kuvapisteen kirkkauteen ja ulkoiseen valoon. Suihkuvirrasta erottamalla suihkuvirran suuruus jää tulokseksi suoraan ulkoista valoa vastaava virta. Siihen kuin lisätään vielä tahdistuspulssit poikkeutusasteilta se on valmis lähetettäväksi yleisradiolle!

Jokaisen vastaanottimen microprosessori on merkitty omalla lähetystunnuksellaan, näin voidaan yksilöidä kuvalähetteet ja vastaanottimen postiosoite saadaan mittaamalla lähetysantennin suunta.

Totuus on hirveääkin hirveämpi! Totuus on julki! Hyvät ihmiset, ainut pelastuksenne minkä voitte tehdä on hankkia niin vanha televisiovastaanotin, jossa ei moisia julmuuksia ole. Hyvät Penalaiset ja muut Kansalaiset Tehkkä Yleisradion vakoilutoimista hankalaa ja mahdotonta; Hankkilaa laadukkaita vastaanottimia, jotka eivät mahdollista yksityidyyden ja sohvallalöhöilynne urkkimista! TEHKÄÄ SE, TEHKÄÄ PARANNUS, USKOKAA MEIHIN, ME EMME VALEHTELE.

Terveisin PenaNetworks.

Kirjoitettu 2010-11-18 13:35:55

Kommentit

2010-11-18 23:22:46 Oikeus Totuutta ei saa paljastaa :O
2010-11-18 23:29:56 PenaItse TOTUUS ON PALJASTETTAVA KANSAKUNTA JOUTUU TURMIOON, JOS TOTUUTTA EI PALJASTETA.
2010-11-21 18:07:57 Seppoband Petos.
2010-11-22 13:11:02 totuus Seppoband on Seppo Myllis!
2010-11-22 16:27:40 Seppoband Salaliitto.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2020