Vaihdettiin kierros
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Uppo-Nalle> Haista paska rehtori 🖕 suksi itse vittuun täältä.
<Rehtori> Nekerit poistukaa täältä
<Jari Sillanpää> Qatar Airwaysin koneesen pääsin amfetamiinin kanssa Bangkokista lähtiessä
<Uppo-Nalle> No, anna sitten mennä. Vittu saatana.
<Tuhnu tuli> Vejä vittu päähän ja pakene vuorille

Nimesi:

Lausahdus:

53 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

<<<< Takaisin etusivulle

Laatua


Siinä Herrat näkevät Laatua, jonka kanssa olen tässä jo saatana monta päivää tapellut :@ Loppudiagnoosi oli viallinen juovamuuntaja! Ongelma oli se, ettei kone käynnisty kunnolla, yrittää epätoivoisesti ja kun joskus lähtee käyntiin niin juovamuuntaja kuumenee järjettömän paljon eikä suurjännitettä tai muitakaan jännitteitä syntynyt. Ajattelin kauan, että jokin juovamuuntajan syöttämä jännitelinja olisi oikosulussa mutta ei ollut. Viaksi paljastui itse juovamuuntaja! :@ Sekin vika paljastui sillä kun vikaa ei mistään muualta löytynyt :O Itse asiassa juovamuuntajan kaikki käämne yli olevat resistanssit olivat OK:t varajuovamuuntajaan verrattuna ehkä sielä oli eristys kärsinyt ja käytössä aina jostain vuosi. Onneksi oli varajuovamuuntaja, se oli itse asiassa käyttötelevision varajuovamuuntaja, mutta sattui sopimaan Viptronikiin :O Ehkä siksi kun 1C3J:Ssä ja 1D0A:Ssa on samanlainen poikkeutuskoneisto. Molemmissa tyristorit ja ei konvergointia. Pitänee käydä salaisella roskiksella etsimässä taas lisää varaosia. Nyt minulla ei ole käyttötelevisioon varajuovamuuntajaa :@ Mutta tuskin se nyt saatana voi hajota!

ARVATKAAPAS MUUTEN MITÄ :@ MINUN KÄYTTÖTELEVISIONI särkyi pari viikkoa sitten :@ Siinä meni PAL DECODERista mikropiiri hajalle ja se antoi RGB päätteelle vihreälle värille monta kertaa liian suuren kirkkauden ja sen myötä vihreä tykki särkyi fyysisesti. Sen emissio lie heikentynyt suuren kuvan kirkkauden myötä. Onneksi vanhoissa televisioissa on säätövaraa ja vihreän sai näkymään taas kun sääti tykille suuremman vahvistuksen :) Mutta vittu mikropiiri :@ On se niin luotettavaa saatana pakata pieneen tilaan mikropiiriin komponentteja :@.

Jos kuvat nyt näkyvät oikein niin sivulla pitäisi näkyä kuva laadukkaasta Salora Viptronicista!


Toinen kuva on laadukkaasta roskislöydöstä, jonka löysin tänään Riihimäeltä. Siitä uusi Pena saatana!

Lienee nyt sopiva aika käydä iltasavukkeella. Viptronici ei ole läheskään vielä valmis. Pohjois-etelä korjaus on päin vittua en tiedä onko säätö vai vika mutta se selvinnee jatkotutkimuksissa. Minulla on nyt huolto-ohje televisioon joten pääsemme säätämään Viptronicin aivan ohjeiden mukaan kaikki jännitteet oikeisiin arvoihin ynnä muut.

Lämpimin syysterveisin PenaNetworks!

Kirjoitettu 2010-11-14 00:29:51 muokattu viimeeksi 2010-11-14 02:47:21

Kommentit

2010-11-14 16:17:22 Seppoband Aina yhtä.
2010-11-15 17:18:28 > O > O Seppo perkele!
2010-11-17 03:11:14 : O : O Pohjois-etelä korjaimesta oli toisessa päätekivessä katkos. Collectorin ja kannan välillä. Paska elko saattoi aiheuttaa sen :@ . Mää en ymmärrä miten se toimi kuitenki toisella kivellä niin, että kuvan alapää oli OK mutta yläpäässä oli vääristymä. Ei voi ymmärtää.
2010-11-17 03:14:13 : O : O Kun toinen kivi oli hajalla niin ei se ehjäkään kivi saannut oikeanlaista ohjausignaalia baselle :@
2010-11-17 03:16:29 : O :O Vielä on suihkuvirranrajoittajain kanssa pieniä ongelmia.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2021