Vaihdettiin kierros
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<-> -
<O> O
<Kullin Lunssi> No perkkele .Täällän jyllää tosi älykästä sakkia.
<Kato nyt mikä neeke> Huora hyi helvetti
<Neekerin> Haisu Perse

Nimesi:

Lausahdus:

80 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

<<<< Takaisin etusivulle

Illan mietteitä

Kannattaa kuunnella hyvää musiikkia [url]http://www.youtube.com/watch?v=KfRJ82xDNrc[/url] eikä paskaa musiikkia, jota nykyään on :@ Melkein kaikki hyvän musiikin tekijät ovat jo kuolleet ja eräs tulee todenäköisesti kuolemaan lähivuosina, kun ikää on jo niin paljon :( Numminen ja Hra. Salminen. Toivotaan Heille kuitenkin pitkää ikää :)

Kalakeitto virkistää mieltä semmoista kannattaa nauttia yksikön ja leivän kanssa. Ostin tänään yksikön Kulomäen Siwasta, Siwat ovat semmoisia vähittäismyymälöitä, jossa ollaan ihmisen puolella ja palvellaan ihmistä toisin kuin L&T joka ei tosin ole vähittäismyymälä, mutta L&T ei palvele tarkoitustaan tänään, kun kävin L&T:llä häädettiin minut sieltä pois eivät antaneet kontista viedä tavaroita kotiin sanoivat suoraan niiden menevän myllyyn tokaisimpas heille ihmeellistä kierrätystä tämmöisen olevan. Murhaavan katseen takaisin sain, onneksi kuitenkin ehdin ottaa tuon pöytätuulettimen sieltä. Siellä oli 3 pöytätuuletinta jossa on aika ihmeellinen vika jonka saa ehkä korjattua. Siellä oli tietokoneita, televisoita ja jokin ihmeellinen mittalaite tosi suurikokoinen. Se oli valitettavasti niin pohjalla, ettei sitä pystynyt sedän lähellä ollessa tonkimaan.

Voisi iltapuhteeksi aloittaa pöytätuulettimen tutkimisen, vaikka helteet ovat jo ohi :@


EDIT: Tuohan onkin tosi hieno laite! Siinä on ropellin kiinnitys kierteellä ja lukituspultilla akselin läpi. Yleensähän noissa on ropelli vain painettu akselin päähän tuo osoittaa laatua. Vika on nimitäin se, ettei ropelli pyöri kun laakereista on rasvat kadonneet. Joku on sitä ilmeisesti yrittänyt korjata, avata onnistumatta siinä ja siksi se moottori osa oli irti rungosta. Niissä kaikissa kolmessa se oli samalla tavalla irti :O Ja perinmäinen vika tuo jumittuminen. Noita näkee paljon roskiksessa keväisin, kun talven loikoillut laatikossa ja rasvat jähmettyneet eikä ensimäisten helteiden tullen sitten lähdekkään pyörimään. Valitettavan usein niitä jurnutetaan paikoillaan kunnes savua alkaa nousta ja käämistä sulaa lakat tuossa ei ole onneksi niin käynnyt. Kuusiokolosarja on autossa täytyisi se hakea ropellin irroitusta varten :@ Ehkä samalla olisi ilta-ajelun paikka, katsotaan nyt Hei Hei!


EDIT2: Menin hakemaan kuusiokolosarjaa autosta, eksyin kuitenkin ilta-ajelulle Porvoon roskikselle. Sieltä ei löytynyt mitään. Nyt tietää ettei siellä kannata käydä kovin usein, kun yli 2 viikkoa sitten olevia tavaroita oli siellä vieläkin. Tavarat ei siis vaihdu kovin nopeaan tahtiin. Roskiksen jälkeen suunnistin takaisin kohti Öljytietä. Päätin mennä Nesteen Öljyjalostamoa katsomaan ja kuvaamaan kieltokyltin erästä tarkoitusta varten. Hiippailin porttien luona, G4S setä tuli toki mulkoilemaan ettei vain kukaan mene Nesteen alueelle :@ Lähtipä vielä seuraamaankin, mutta kääntyi takaisin kun huomasi minun lähtevän pois kokonaan Neste kompleksista. Julkista aluettahan se on portille asti, vaikka huomautus on yleisen tien päättymisestä. Tornista loisti kauniisti ikuinen liekki.

Alan työstämään youtube videota eräästä musiikki kappaleesta, ei mitenkään erikoista videota, mutta tuo kuva tarvittiin siihen.

EDIT 3: Nyt se on valmis! Katsokaahan hieno musiikkiesitys osoitteessa [url]http://www.youtube.com/watch?v=i7Duyj1ZFks[/url] olen tuosta ylpeä vaikka ette ehkä osaa arvostaa sitä, on erittäin tärkeää tuoda sanat kuviksi ja nähdä vaivaa kuvien saamiseen :@ Nyt voin mennä hyvillä mielin nukkumaan (S) kun päivän hyvä työ on tehty. En muuten muistanut ottaa kuusiokolosarjaa mukaan:$

Kirjoitettu 09.9.2010 2:17 muokattu viimeeksi 09.9.2010 2:31

Kommentit

09.9.2010 6:26 PenaNetworks Taisi muljahtaa rivi ulkopuolelle noo tutkitaan huomenissa miksi niin :$
09.9.2010 6:29 :O : O : O http://areena.yle.fi/ohjelma/c93554b687e6f7253bea19fd29ca3d0f
09.9.2010 20:15 Seppoband Voihan kakki!

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2020