Vaihdettiin kierros
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Uppo-Nalle> Haista paska rehtori 🖕 suksi itse vittuun täältä.
<Rehtori> Nekerit poistukaa täältä
<Jari Sillanpää> Qatar Airwaysin koneesen pääsin amfetamiinin kanssa Bangkokista lähtiessä
<Uppo-Nalle> No, anna sitten mennä. Vittu saatana.
<Tuhnu tuli> Vejä vittu päähän ja pakene vuorille

Nimesi:

Lausahdus:

53 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

<<<< Takaisin etusivulle

Juttu

Keksin äsken jutun, kun mietin tuota kyselyä. Vielä ei ole varaa potkia käyttäjiä ulos väärän vastauksen takia. Sitten kun Pena on suosittu niin olisi varaa valita käyttäjät, mutta ei välttämättä ole syytä tehdä niin. Voi tehdä myös näin: teen sivun, jossa on paljon kysymyksiä, joihin on vastattava oman mielen mukaan ja mahdollisesti, jotkut kysymykset käsittelevät realistisia asioita, enimmäkseen kuitenkin mielipiteitä. Jos kyselyn saa suoritettua oikeilla vastauksilla, lähettää PenaNetworks valitttuun postiosoitteeseen kahvipaketin!

Kyselyjutusta on tosin tehtävä niin tarkka ja hankala, ettei sitä läpäise KUIN ne, jotka kahvipaketin ansaitsevat! Jos kerran puolessa vuodessa vaikka 1000:Sta ihmisestä yksi saa kahvipaketin se ei ole kovin akuutti rahallinen menetys. Samalla tulee konkreettisesti nähtyä miten paljon ihmisiä on PenaNetworksin kanssa samalla aallonpituudella. Lisäksi semmonen järjestelmä on tehtävä todella tietoturvalliseksi ja mm. 1 yrityskerta / IP ettei kukaan voi kalastella kahvipakettia :@

Tuo on kyllä semmonen rojekti, etten sitä varmaan koskaan jaksa tehdä se oli vain ajatus mielen syöverissä :$ Tässä kohtaa voiikin kertoa tulevasta rojektista nimitäin pullopostista! PeanutNetworks on lähdössä ruotsiinlaivalle ja välittää PenaNetworksin pullopostin Pohjanlahteen. Pulloposti tulee sisältämään terveiset PenaNetworksilta Suomen ja Englannin kielellä. Lisäksi se sisältää osoitteen Penan Pullopostisivulle, johon syötetään pullopostissa ollut koodi. Näin voidaan nähdä miten pitkälle on pulloposti ajelehtinut merellä, jos löytäjä vaivautuu täyttämään löytölomakkeen. Kannattaa olla tarkkana meren äärellä liikkuessa. Tuon saman voisi tehdä jossakin sisävedessä myös, niin todenäköisyys pullon löytämiseen ja siitä ilmoittamiseen on suurempi! Näillänäkymin pohjanlahteen on menossa viisi 0.5 litran limonaadipulloa. Ennen jään tuloa voisi johonkin sisäjärveen nakata muutaman putelin myös. ;)

Kirjoitettu 26.8.2010 1:06

Kommentit

26.8.2010 12:10 PeanutNetworks Kannatetaan!!!
26.8.2010 17:57 Seppoband Kannatetaan!!
28.8.2010 15:45 Seppoband Moottoripyörämerirosvo.
03.9.2010 23:06 PeanutNetworks Moottoripyörämaantietaivasmerirosvo.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2021