Vaihdettiin kierros
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<hinta> kertokaaa lm sininen hinta
<Kulli> aaa
<Kim Jong-Un> 나는 세계에서 가장 위대한 리더
<Nokipoika> Hyvä sivusto
<Miksu82> Mitä bodegan 20 kpl filtterittömät pikkusikarit maksaa nyt, tuskin tota 8e mitä tääl lukee..?

Nimesi:

Lausahdus:

55 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

<<<< Takaisin etusivulle

Työn alla

PenaNetworks työstää julkaisukuntoon totuutta kaksisuuntaisista kuvaputkista.

Asiaan palataan lähemmin kun se on ajankohtaista.

Toivottavasti mahdollisiman moni ehtii lukea artikkelin ennen Heitä, todenäköisesti He eivät pidä asian paljastumisesta ja saattavar ryhtyä toimenpiteisiin, mutta PenaNetworks ei niistä lannistu PenaNetworksin tavoite on tuoda totuus julki mitään siihen lisäämättä, mitään salaamatta tai poisjättämättä.

Monet ihmiset väittävät, ettei maailma ole mustavalkoinen. Asia on totta, mutta totuus, totuus on AINA mustavalkoinen se ei voi olla mitään muuta, sillä muuten se ei olisi absoluuttinen totuus. Totuus ei ole totuus, ellei se ole ablsoluuttisesti niin kuin painettu teksti mustaa valkoisella paperilla sanoo :@

Laki on hyvä esimerkki huonosta totuudesta. Lain tulisi olla tiukkaa ja TÄYSIN TULKITSEMATONTA. Sana sanoo miten asia on ja asia on niin, ilman minkäänlaista epäselvyyttä lain kirjaimen tarkoituksesta.

Tässä maailmassa eletään valhetodellisuudessa. Kaikki ympärillä nähtävä on suurta kusetusta. Ihmiselle on luotu valhetodellisuus, jossa massa elää asia on verrattavissa eräiden huumausaineiden vaikutukselle. Ihmiset, jotka ovat asian ja kusetuksen laajuuden huomanneet ovat alkaneet toimenpiteisiin sitä vastaan. Faktahan on, että yhteisö haluaa pelkälle yksilölkle pahaa, mutta suuremmalle ihmisjoukolle yhteisesti hyvää. Näitä ihmisiä yhteisössä tuomitaan, kun he poikkeavat muista tietäessään karmean totuuden ja sen myötä heille on tehty mitä erikoisimpia toimenpiteitä mm. lobotomia ja eristyksiin sulkeminen. Nykyään tälläistä yksilöä kutsutaan skitsofreniaa sairastavaksi henkilöksi. Hänen arkaluontoinen tieto on peitetty sairauden varjolle. Normaalit ihmisaivot ovat evoluutiossa rappeutuneet niin paljon, etteivät ne pysty sulattamaan asiaa kusetuksen laajuudesta. Skitsofreenikolla aivojen kapasiteettia on suurempi määrä käytössä ja sairauden varjolla sammutetaan osa siitä niin, ettei hän voi tiedostaa kusetuksen olemassaolevuutta ja ajattelee itsensä olevan mieleltään sairas.

Toivottavasti PenaNetworksin käyttäjät ovat valppaina liikkeellä ja suodattavat paskan pois mitä maailmassa liikkuu, ettei ajatus saastuunu ja myönny suureen kusetukseen. :(

Kirjoitettu 02.8.2010 19:13

Kommentit

03.8.2010 17:21 Seppoband Kannatetaan.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2020