Vaihdettiin kierros Yksivuotisuptimesyntymäpäivä - PenaSäätiöt
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<hinta> kertokaaa lm sininen hinta
<Kulli> aaa
<Kim Jong-Un> 나는 세계에서 가장 위대한 리더
<Nokipoika> Hyvä sivusto
<Miksu82> Mitä bodegan 20 kpl filtterittömät pikkusikarit maksaa nyt, tuskin tota 8e mitä tääl lukee..?

Nimesi:

Lausahdus:

98 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Penan yksivuotisuptime syntymäpäivät

Penan yksivuotisuptimesyntymäpäivät olivat eilen (14.10.2009), noin kello 18:34. Paikalle tulivat jo hyvissä ajoin erkki. Samalla kyydillä tuli myös Toveri yaroslav, joiden kanssa kävimme Mc Donaldsissa syömässä hampurilaisen. Minä söin vain yhden, koska olin aikaisemmin syönnyt jauhelihaa paljon. Hyvää eläimen lihaa :).

Matka jatkui takaisin PenaNetworksin päämajaan, jossa puuhastelimme mm. erkkin PSP:n kanssa saadaksemme PuTTy:n siihen. Kävimme myös savukkeella. Aika riensi nopeasti eikä tuntien kulkua huomaakkaan, kun kello oli melkein 18:34, kahvin minä viime tipassa lähdin keittämään se ei vuodenvaihteeseen ehtiny valmistua. Kuitenkin suuri yllätys tapahtui kolme minuuttia ennen vuodenvaihdetta; oveen koputetaan ja siellä on jussi-admin ! Nyt on lähes kaikki mahdollisesti paikalle pääsevät ihmiset kasassa.

Asetumme muodostelmiin odottamaan hetkeä vuoden vaihtoa, aikaa tekee niin tiukkaa, että lopussa kellon olevan 59 on kiire kierrättää CocaCola pullo jokaisen lasisessa, kilistähän pitää heti vuoden vaihduttua! Ehdimme juuri ja juuri ja WOHOOOO KELLO VAIHTUU 00:00 ksi WOHOO hyvää uuttavuotta PenaNetworks, kiitos kiitos :)

7 min vuoden vaihdon jälkeen saapuu Hra. Styroks Hän missasi vuoden vaihdon, mutta tuli akateemisesti myöhässä, joten ei siinä mitään. Pulla CocaCola vielä kiertää, Penan päällä on antimia siitä on eräät Resilarinkin ottanut. Live-kuva uptimesta ja muista kokoajan näytillä monitorin kuvaruudulla.

juhlatunnelmaa

Hetken päästä styroksin saavuttua oli kahvin aika, kahvi-ihmiset hakivat kahvin keittiön kahvinkeitin laitteestaa myös eräs ei kahvi-ihminen joi juhlapäivän kunniaksi kupillisen kahvia :) Huomioikaa kuvassa näkyvät ihmiset! TÄÄLLÄ SIIS OLI OIKEASTI VIERAITA TÄMÄ EI OLE MINUN MIELIKUVITUKSEN TUOTETTA EI!

Juhlatilaisuuden jälkeen lähdimme käymään verkkokauppa.com:issa paikan päällä! Hyvin erkin autoon mahtui ahtautumaan Penan väki, viisi ihmistä! Ja niin lähdettiin tien päälle kohti helsinkiä, välissä kävimme kaupassa ja apteekissa. Apteekista styroksi osti buranan ja jussi-admin bensiinin zippoonsa. Penan väki apteekissa hieno näky :). Kaupasta Jussi-admin ostamassa yksikön ja yaroslav voittamassa pajatso pelistä 7 euroa. Styrokskin jonkun putelin osti.

Perillä verkkokaupassa oli paljon hienoja tavaroita joita oli ilo katsella, mutta televisio-osastolla minua alkoi hymyilyttää, kun ajattelin minun tuossa sohvalla olevani TV:n laatua ja tarkkuutta verrattuna mokomiin saatanallisiin HDTV FULL HD READY ledi telkkareihin. Kumpi televisio on toiminnassa vielä 20 vuoden päästä? Myös verkkokaupan tietokoneosastolla meillä oli hauskaa, laittamalla Pena selaimeen näkyville isoon 32" näyttöön stalin ja lenin Pena etusivu. Moneen tietokoneeseen pistimme Penan, mutta yhteen käytävän suuntaiseen puhelin.jpg:n :)

juhlatunnelmaa

Joillekin ihmisille tarttui heräte ostoksia verkkokaupasta, jussi-adminille nappi kuulokkeet ja yaroslaville kommunistikaattorin laturi. Matka jatkui takaisin kotia. Perillä ollessa erkki jatkoi omaan kotiinsa ja muut tulimme sisälle vielä kahville. Sisällä kahveilla silmiimme osui Penan päällä vielä vähän yli puolillaan oleva Resilar pullo. Minä ja yaroslav päätimme Ottaa Resilarin ja joimme puoliksi lopun Resilarin. Itseäni se alkoi yllättävänkin hyvin potkimaan, hänestä en tiedä, paska piti käydä vääntämässä WC:ssä, jonka jälkeen lähdimme lastin viemään paikkaan erääseen. Joulupukkisäkilisen rojua ja styroksi & yaroslav kimpassa kantoivat Salora Luxus 3:sen autoon, josta koneiston olin ottanut talteen. Paikassa eräässäkin vielä omat hupinsa löytyi.

Tänne takaisin saavuttaessa viimeisetkin Toverit lähtivät kotiansa kohti, minä tulin ylös huoneistoon ja väänsin paskat vessassa. En tosin osunut ihan pönttöön. Myös oksennus sattui mutta sen tunsin etukätehen ja sain kipposen alle :). Hyvä päätös päivälle!

Kiitokset kaikille mukaville vieraille, jotka olivat viettämässä PenaPäivää!

Kirjoitettu 15.10.2009 puolen päivän aikaan.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2020