Vaihdettiin kierros Manitou Virginia Pink (additive free); (TOPPA) - Savukehinnasto
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Täytyiskö PenaPedia kaivaa naftaliinista esille? :O

Ehdottomasti!
Jonnena en edes tiedä mikä se on :$

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Rehtori KeiJo> Ny kaikki finninaamat joutuu rehtorin puhutteluun, aika on jo varattu,pellet
<Putin > Olemme siirtänyt kolme hypersoonisilla Kinžal-ohjuksilla varustettua MiG-hävittäjää Kaliningradin alueelle. Ne ovat myös valmiustilassa vuorokauden ympäri. Muistakaa tämä sekä Kremlin sotilasdoktriini.
<Rehtori veti käteen> Vitut sinä runkku rehtori ole nussinut yhtään oikeaa naista takaapäin, etkä saanut pillua. Käteen vedit siellä ja katsoit pornoa.
<Rehtori ite nääs> Oltiin Sanna kaa vähän pilettämässä ja kas kummaa päästiin otsikoihin....Sannaa oli muuten kiva panna, takaapäin
<Aleksandr Darchiev> Jos Yhdysvallat nimeäisi Venäjän terrorismin valtiolliseksi sponsoriksi, se olisi "piste, josta ei ole paluuta" maiden välisissä suhteissa. "Washington on siitä tietoinen, Moskova on selittänyt.". En haluaisi filosofoida siitä, mikä on mahdollista ja mikä ei nykyisessä myrskyisässä tilanteessa, kun Yhdysvaltojen johtama länsi on tallannut kansainvälisen oikeuden ja ehdottomia tabuja diplomaattisissa käytännöissä. Sen täytäntöönpano, eli Venäjän leimaaminen terrorismin valtiolliseksi sponsoriksi, merkitsisi sitä, että Washington on ylittäisi paluupisteen ja aiheuttaisi vakavimman sivuvahingon kahdenvälisille suhteille, aina niiden tason alentamiseen ja jopa kaikkien siteiden katkaisemiseen saakka. Olen rehellinen: emme näe perusteita löytää kompromisseja Washingtonin kanssa, joka ei ole aivan neuvottelukykyinen. Tietenkin, jos amerikkalainen puoli vihdoin kääntyy terveen järjen puoleen ja Washington tarkastelee terveesti muuttuvaa geopoliittista maisemaa ja osoittaa – ei sanoin, vaan teoin – aikomusta kunnioittaa Venäjän kansallisia etuja, se on perusta asteittaiselle suhteiden normalisoitumiselle.Yritys tuhota Venäjän taloutta on kuitenkin epäonnistunut. Reagoimme rauhallisesti, emmekä ryntää neuvotteluihin

Nimesi:

Lausahdus:

48 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Manitou Virginia Pink (additive free); (TOPPA) 8.90 €

Tuotteen tiedot

Tuote: Manitou Virginia Pink (additive free); (TOPPA)

Manitou Virginia Pink (additive free); (TOPPA)
Väri: Sininen
Määrä: 35 g
Hinta: 8.90 €
Maahantuoja: Muu
Äänestetty: 2.6 / 5 (35 ääntä annettu)
Äänestä tuotetta:
 
Päivitetty: 2013-04-14

Tuotekuvaus

Lisäaineeton purutupakka. Pinkki väri (sininen vahvuus). Havanna aitan maahantuomaa, löytyy ainakin Helsingistä tupakkakaupoista kuten Tobacco Store, Tupakkakauppa Pajazzo, Havanna aitta jne.

Pakkausseloste:

Produced without additives.

The conscious choice of high quality tobacco and its additive-free blending are the most distinguishing features of Manitou products.
Manitou Virginia Pink premium roll-your-own tobacco is a blend of additive-free Virginia tobaccos coming from the best tobacco growing areas worldwide. The tobaccos used in all Manitou products are 100% free of any chemical additives such as preservatives, humectants and synthetic flavors. No re-constituted sheet tobacco and no processed tobacco stems, only whole leaf tobaccos are used.

-100% leaf tobacco
-no chemical additives
-no flavors
-no preservatives

Kommentit

2013-06-16 19:25:48<satunnaispolttelija>Käväisin yhdeltä ärrältä kyselemässä tätä, myyjä sanoi ettei koskaan ole kuullutkaan manitousta. Ei edes kaappeja vilkaissut.
Samalta ärrältä additive free lucky strikejä kuitenki löytyi, että tupakkivalikoimaa tuntuu olevan.
Ehkä tämä myyjä vain ei tykännyt minusta, tai ei jaksanut katsoa onko tätä olemassa..
2013-08-19 13:51:11<Sätkä-äijä>Tämä on kyllä hyvää tupakkaa, nykyinen vakiomerkkini. Hinta on toki suolainen, mutta jostain syystä toppa tuntuu riittävän melkein tuplasti kauemmin kuin "lisäaineelliset". Johtuneeko sitten siitä, että humektantteja ja vettä on laitettu normimerkkeihin niin paljon, että ne kuivuessaan kutistuvat niin paljon.
2013-12-04 22:52:32<Jaan>Erittäin hyvää tupakkaa. Suosittelen
2014-06-30 19:25:49<L>Olen sama mieltä Sätkä-äijän kanssa että toppa riittää pidemmälle kuin moni perustupakka. Aika kosteatahan tämäkin on ettei taida johtua kuitenkaan siitä. Hyvä tupakka vain pitää tyytyväisenä pidempään eikä tarvitse olla kokoajan sätkä huulessa. Pakkaus on myös 5g isompi kuin muut merkit. Keltainen Manitou on kyllä parempaa.
2014-07-21 13:55:37<tiipou>Tampereella saa ainakin Stokkalta ja Sokoksesta. Ja tupakkakauposta luonnollisesti
2014-09-12 23:17:07<Kai>Yhdestä pakkauksesta saa käärittyä ainakin 50 savuketta (riippuu filtterin pituudesta ja miten tiukkaan kääritään), joten hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Aitoa ja hyvää Virgianiaa: mieto ja sopivan makea. Ostettu Turun tupakkakaupasta, Havana Aitta Oy:n maahantuoma.
2014-10-03 15:36:23<sätkäänjapesään>hyvää tupakkaa, jos tampereelta haluaa tätä, niin kannttaa tukea pieniä liikkeitä Åbongia joka on hämeenpuistossa ja tupakkakauppaa rautatieaseman nurkilla.
2014-12-22 02:00:44<gaj>Saako tätä r-kioskeilta?
2015-01-05 17:43:49<Simanuel>Parhainta tupakkaa ,kannattaa tutustua
2015-02-25 17:23:37<VARMA>Kyllä on hyvää tubaka!

Havanna-Aitasta hain eilen 2 toppaa kaikkia kolmea laatua.
2015-09-14 10:38:05<koira>pipe-shop.net kuljettaa Suomen hintoihin verrattuna puoleen hintaan Manitout kotiovelle asti, kunhan et tilaa yli 8 pussia :)
2015-09-23 10:47:04<EZ>Merkkiä saa koko maan stockmanneista, sieltä tulee haettua aina kun ei ärrältä saa
2016-09-05 09:33:47<Luri>Tätä pitäisi saada laajempaan jakeluun ettei tarvitse aina Helsingistä ostella.
2016-09-25 02:25:03<J>Parasta sätkätupakkaa. Hieman kitkerän makuista, mut sentää ei maistu kemikaalit toisinku muissa savukkeissa. Lucky Strike tosin menee silti edelle.

Kommentoi savuketta

Savuketta kannattaa kommentoida kertoen mielipideet sen maittavuudesta mahdollisesti voi myös vinkata mistä numerosta sen löytää kaupan kassalla.
Myös hinnan muutokset ovat toivottavia.

Name:

Nimi:

Mietteet:

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2022