Vaihdettiin kierros Bonus Punainen maxi (TOPPA) - Savukehinnasto
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Täytyiskö PenaPedia kaivaa naftaliinista esille? :O

Ehdottomasti!
Jonnena en edes tiedä mikä se on :$

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Putin > Olemme siirtänyt kolme hypersoonisilla Kinžal-ohjuksilla varustettua MiG-hävittäjää Kaliningradin alueelle. Ne ovat myös valmiustilassa vuorokauden ympäri. Muistakaa tämä sekä Kremlin sotilasdoktriini.
<Rehtori veti käteen> Vitut sinä runkku rehtori ole nussinut yhtään oikeaa naista takaapäin, etkä saanut pillua. Käteen vedit siellä ja katsoit pornoa.
<Rehtori ite nääs> Oltiin Sanna kaa vähän pilettämässä ja kas kummaa päästiin otsikoihin....Sannaa oli muuten kiva panna, takaapäin
<Aleksandr Darchiev> Jos Yhdysvallat nimeäisi Venäjän terrorismin valtiolliseksi sponsoriksi, se olisi "piste, josta ei ole paluuta" maiden välisissä suhteissa. "Washington on siitä tietoinen, Moskova on selittänyt.". En haluaisi filosofoida siitä, mikä on mahdollista ja mikä ei nykyisessä myrskyisässä tilanteessa, kun Yhdysvaltojen johtama länsi on tallannut kansainvälisen oikeuden ja ehdottomia tabuja diplomaattisissa käytännöissä. Sen täytäntöönpano, eli Venäjän leimaaminen terrorismin valtiolliseksi sponsoriksi, merkitsisi sitä, että Washington on ylittäisi paluupisteen ja aiheuttaisi vakavimman sivuvahingon kahdenvälisille suhteille, aina niiden tason alentamiseen ja jopa kaikkien siteiden katkaisemiseen saakka. Olen rehellinen: emme näe perusteita löytää kompromisseja Washingtonin kanssa, joka ei ole aivan neuvottelukykyinen. Tietenkin, jos amerikkalainen puoli vihdoin kääntyy terveen järjen puoleen ja Washington tarkastelee terveesti muuttuvaa geopoliittista maisemaa ja osoittaa – ei sanoin, vaan teoin – aikomusta kunnioittaa Venäjän kansallisia etuja, se on perusta asteittaiselle suhteiden normalisoitumiselle.Yritys tuhota Venäjän taloutta on kuitenkin epäonnistunut. Reagoimme rauhallisesti, emmekä ryntää neuvotteluihin
<Tsiisas> Kääri sätkiä ja piere verta

Nimesi:

Lausahdus:

69 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Bonus Punainen maxi (TOPPA) 10.20 €

Tuotteen tiedot

Tuote: Bonus Punainen maxi (TOPPA)

Bonus Punainen maxi (TOPPA)
Väri: Punainen
Määrä: 40 g
Hinta: 10.20 €
Maahantuoja: Muu
Äänestetty: 5.0 / 5 (2 ääntä annettu)
Äänestä tuotetta:
 
Päivitetty: 2020-07-06

Tuotekuvaus

Bonuksen punainen toppa maxi koossa

Kommentit

2021-02-26 19:32:40<Onni>Paljonkohan hinta tänäpäivänä?
2021-10-09 16:25:49<spuge9>Virallinen spurgu-toppa
2022-01-16 19:38:00<Polttava>Nykyään yli 11 euroa. Topassa iso määrä risuja, joten on hyvä olla tarkkana, kun sätkää vääntää, nämä kepit kun saavat tulta, voivat syttyä ja dynkkis on kamala. Silti ykköstoppani (saa suositella muita punaisia maxeja, jotka olisi halvempia).
2022-05-28 04:51:10<Spurguneekeri>Tosi mieto maku, mutta pistelee silti kielen päällä ja kyllä tällä nikotiininsa saa. Varmaan sellasille jotka on pahasti nikotiiniriippuvaisia, muttei tykkää tupakan mausta :D ite pysyn punasessa Westissä, siinä maistuu sentään rehellisesti rappio. 11,70e.
2022-05-28 04:52:32<Spurguneekeri>Niin ja kuiva, tiivis, pakkaus. Ei juuri 30g toppia isompi mutta painavampi tietysti. Ei ilmatiiviisti suljettu niinku suurin osa nykysin.
2022-05-29 05:13:36<Spurguneekeri>Vuorokauden kokemuksella edelleen sangen outo elämys. Maku mieto mutta paha. Tulitikun kokoisia risuja seassa todellakin.

Toppa on tuollaista sitkeää mutta halvan näköistä kelmua paperin päällä, selvästi tehty kestämään pienet ojassa kahlaamiset ym. spurguelämä, ja näyttää jo parin avaamisen jälkeen vuoden ajan taskun pohjalla pyörineeltä.

Ei tällanen oo enää nykyaikana poliittisesti korrektia. Tosi kaurismäkeläistä.

Kommentoi savuketta

Savuketta kannattaa kommentoida kertoen mielipideet sen maittavuudesta mahdollisesti voi myös vinkata mistä numerosta sen löytää kaupan kassalla.
Myös hinnan muutokset ovat toivottavia.

Name:

Nimi:

Mietteet:

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2022