Vaihdettiin kierros American Spirit Keltainen - Savukehinnasto
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Täytyiskö PenaPedia kaivaa naftaliinista esille? :O

Ehdottomasti!
Jonnena en edes tiedä mikä se on :$

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Putin > Olemme siirtänyt kolme hypersoonisilla Kinžal-ohjuksilla varustettua MiG-hävittäjää Kaliningradin alueelle. Ne ovat myös valmiustilassa vuorokauden ympäri. Muistakaa tämä sekä Kremlin sotilasdoktriini.
<Rehtori veti käteen> Vitut sinä runkku rehtori ole nussinut yhtään oikeaa naista takaapäin, etkä saanut pillua. Käteen vedit siellä ja katsoit pornoa.
<Rehtori ite nääs> Oltiin Sanna kaa vähän pilettämässä ja kas kummaa päästiin otsikoihin....Sannaa oli muuten kiva panna, takaapäin
<Aleksandr Darchiev> Jos Yhdysvallat nimeäisi Venäjän terrorismin valtiolliseksi sponsoriksi, se olisi "piste, josta ei ole paluuta" maiden välisissä suhteissa. "Washington on siitä tietoinen, Moskova on selittänyt.". En haluaisi filosofoida siitä, mikä on mahdollista ja mikä ei nykyisessä myrskyisässä tilanteessa, kun Yhdysvaltojen johtama länsi on tallannut kansainvälisen oikeuden ja ehdottomia tabuja diplomaattisissa käytännöissä. Sen täytäntöönpano, eli Venäjän leimaaminen terrorismin valtiolliseksi sponsoriksi, merkitsisi sitä, että Washington on ylittäisi paluupisteen ja aiheuttaisi vakavimman sivuvahingon kahdenvälisille suhteille, aina niiden tason alentamiseen ja jopa kaikkien siteiden katkaisemiseen saakka. Olen rehellinen: emme näe perusteita löytää kompromisseja Washingtonin kanssa, joka ei ole aivan neuvottelukykyinen. Tietenkin, jos amerikkalainen puoli vihdoin kääntyy terveen järjen puoleen ja Washington tarkastelee terveesti muuttuvaa geopoliittista maisemaa ja osoittaa – ei sanoin, vaan teoin – aikomusta kunnioittaa Venäjän kansallisia etuja, se on perusta asteittaiselle suhteiden normalisoitumiselle.Yritys tuhota Venäjän taloutta on kuitenkin epäonnistunut. Reagoimme rauhallisesti, emmekä ryntää neuvotteluihin
<Tsiisas> Kääri sätkiä ja piere verta

Nimesi:

Lausahdus:

60 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

American Spirit Keltainen 6.50 €

Tuotteen tiedot

Tuote: American Spirit Keltainen

American Spirit Keltainen
Väri: Sininen
Määrä: 20 kpl
Hinta: 6.50 €
Maahantuoja: Imperial Tobacco Finland Oy
Äänestetty: 3.5 / 5 (7 ääntä annettu)
Äänestä tuotetta:
 
Päivitetty: 2017-06-05

Tuotekuvaus

Yhdysvalloissa suosittu lisäaineeton savuke. Palaa pidempään kuin muut savukkeet. Värit ovat hieman erilaisia normiin, keltainen vastaa sinistä savuketta ja sininen punaista. Löytynee R-Kioskeilta.

Kommentit

2019-10-13 04:35:04<Silvio Rosario>Maistuu huonolta. En suosittele.
2019-12-10 23:50:12<taakibörsta>Mautonta tupakkaa jota täytyy posket lommolla imeä jotta mitään savuja edes tulee. Ei jatkoon!
2020-01-28 16:53:55<Seppo Aaltio>tupakan maun lisäksi suussa pidettävä tupakan pää voi maistua paskalle jos sen työntää ensin perse reikään ja sen jälkeen suuhun kun polttaa sen röökin
2020-03-19 14:41:56<sivistynyt.mies>no älä nyt puhu paskaa saatanan homo tai siis totta puhut mutta puheesi on siis asiatonta paskan puhumista kuten jo totesin SAATANA!
2020-07-19 14:47:03<saako enää>myyäänkö näitä ennää ja paljo hinta
2020-09-11 20:22:34<Persauki>Saako näitä enää mistään?
2020-09-19 14:52:11<röökin.polttajat>kannattaa polttaa röökiä joka maistuu hyvälle ei persereijän paskalle jos röökin työntää perseeseen ne on ihan homojen leikkejä ei normaali miesten leikkejä
2021-01-21 19:17:23<Tobakkomies>Saako näitä enää mistään ja mikä on hinta?
2022-05-28 07:51:36<M.C. Nigge>Korkkarit kattoon ja hametta korville hinttarit

Kommentoi savuketta

Savuketta kannattaa kommentoida kertoen mielipideet sen maittavuudesta mahdollisesti voi myös vinkata mistä numerosta sen löytää kaupan kassalla.
Myös hinnan muutokset ovat toivottavia.

Name:

Nimi:

Mietteet:

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2022