Vaihdettiin kierros Aikasähkön ja Yleissähkön siirtohintavertailu - PenaSäätiöt
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Täytyiskö PenaPedia kaivaa naftaliinista esille? :O

Ehdottomasti!
Jonnena en edes tiedä mikä se on :$

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Aina Paskowa> ANAL SEX !!!!!!!
<Maria Zakharova> Mua saa panna neekerit pyllyyn
<Maria Zakharova > Kertokaa minulle, onko peruskirjassa tai muissa YK:n asiakirjoissa tehokkaita mekanismeja, joilla joku voidaan sulkea pois YK:n turvallisuusneuvoston pysyvien jäsenten joukosta. Ja jos Venäjä todella joutuisi YK:n turvallisuusneuvoston ulkopuolelle, kuinka perusteltua olisi tässä tapauksessa puhua YK:n olemassaolosta? Miten tämä vaikuttaisi koko YK:n rakenteeseen? Mielestäni meidän ei pitäisi tässä yhteydessä lähteä liikkeelle Serbian presidentin lausunnosta vaan siitä, että mitä kollektiivinen länsi yrittää tehdä poliittisen tieteen alalla. Kaikki tämä muistuttaa minua jostakin alkukantaisesta. Vaikuttaa siltä, että ihmiset, jotka keskustelevat tästä aiheesta, eivät ole saaneet kosketusta poliittisesta kulttuurista, moraalista tai vastuusta. Emme edes mainitse sitä. On ymmärrettävä, että heidän ensisijaisten halujensa ja vaistojensa lisäksi on olemassa sivistys. Kun jotkut ihmiset alkavat puhua siitä, keitä ja miten YK:n turvallisuusneuvostosta pitäisi sulkea pois, vaikuttaa siltä, että he eivät ole sivistyneitä. Aivan kuin heillä ei olisi mitään ammattia, ja aivan kuin he eivät ymmärtäisi lainkaan, mikä YK, turvallisuusneuvosto on, miksi se on luotu ja mikä todellinen merkitys näillä rakenteilla on. Kyse on heidän primitiivisyydestään. Tällöin luonnehdimme primitiivistä ihmistä, sellaista, joka on sivistyksen ulkopuolella. Tällaisen ihmisen käyttövoima on vaisto. Tämä henkilö on vasta alkanut yrittää päästä ulos eläimen kuorestaan ja lähestyä ihmiskuvaa. Tässä on kyse samasta asiasta. He sanovat mitä ikinä mieleen juolahtaa. On olemassa tarkoitus, siinä kaikki. Ja vaistotasolla, keinolla millä hyvänsä, vaikka se kuulostaisi kuinka typerältä ja villiltä, he alkavat liikkua päiden yli, ruumiiden yli, ohittaen lailliset esteet
<Putin> Midget shemale antaa hyvin persettä
<Putin> Ystävät, Taistelemme tänään oikeudenmukaisen ja vapaan väylän puolesta, ennen kaikkea itsellemme, Venäjälle, jotta voimme jättää diktatuurin ja despotismin menneisyyteen. Olen vakuuttunut siitä, että maat ja kansat ymmärtävät, että politiikka, joka perustuu kenen tahansa yksinvaltiuteen ja muiden kulttuurien ja kansojen tukahduttamiseen, on luonnostaan rikollista ja että meidän on suljettava tämä häpeällinen luku. Länsimaisen hegemonian käynnissä oleva romahdus on peruuttamaton. Toistan vielä kerran: asiat eivät ole enää koskaan ennallaan. Taistelukenttä, jolle kohtalo ja historia ovat kutsuneet meidät, on taistelukenttä kansamme, suuren historiallisen Venäjän puolesta. Suuren historiallisen Venäjän, tulevien sukupolvien, lastemme, lastenlastemme ja lastenlastenlastemme puolesta. Meidän on suojeltava heitä orjuuttamiselta ja hirvittäviltä kokeiluilta, joiden tarkoituksena on rampauttaa heidän mielensä ja sielunsa. Tänään taistelemme sen puolesta, ettei kenellekään tulisi mielenkään, että Venäjä, kansamme, kielemme tai kulttuurimme voitaisiin pyyhkiä pois historiasta. Tänään tarvitsemme konsolidoitua yhteiskuntaa, ja tämä konsolidointi voi perustua vain suvereniteettiin, vapauteen, luovuuteen ja oikeudenmukaisuuteen. Arvomme ovat inhimillisyys, armo ja myötätunto. Lopuksi haluan sanoa todellisen isänmaanystävän Ivan Iljinin sanat: ”Jos pidän Venäjää isänmaana, se tarkoittaa, että rakastan kuin venäläinen, mietin ja ajattelen, laulan ja puhun kuin venäläinen, että uskon Venäjän kansan henkiseen voimaan. Sen henki on minun henkeni, sen kohtalo on minun kohtaloni, sen kärsimys on minun suruni ja sen vauraus on minun iloni.” Näiden sanojen takana on kunniakas henkinen valinta, jota monet esi-isiemme sukupolvet ovat noudattaneet yli tuhat vuotta kestäneen Venäjän valtiollisuuden aikana. Tänään me teemme tämän valinnan; Donetskin ja Luganskin kansantasavaltojen kansalaiset sekä Saporozhjen ja Hersonin alueiden asukkaat ovat tehneet tämän valinnan. He tekivät valinnan olla kansansa kanssa, olla isänmaansa kanssa, jakaa sen kohtalo ja olla voitokkaita yhdessä sen kanssa. Totuus on meidän kanssamme, ja meidän takanamme on Venäjä!

Nimesi:

Lausahdus:

31 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Sähkönsiirron hintatariffien vertailu kulutusprofiilin mukaisesti

Näytös #1

*** Tämä ohjelma on vielä pahasti kesken! ***
Tässä on tehty nyt vain minimi mitä tarvitaan tuohon tuloksen saamiseen - ei minkäänlaista virheenkorjausta tai muutakaan! Tein hätäisesti pari virheenkäsittelijää - siis todella hätäisesti!
Lukematiedot voidaan hakea Datahubista, joka on uusi, vastikään perustettu, Fingridin ylläpitämä valtakunnallinen pooli, jossa käyttöpaikat, sähkön myyjät sekä jakeluverkon haltijat pitävät yhteistä tietokantaa.
(Mainittakoon kyseessä olleen 50 miljoonan hanke ;))

Kirjaudu Datahubiin sisään pankkitunnuksilla -> Valitse käyttöpaikka -> Lataa tiedot cvs muodossa ja pastea tuohon textboxiin. Huomioi, että näet vain sopimukset, jotka ovat omalla hetullasi voimassa. Ei samanssa taloudessa asuvien, ei puolisoiden, lasten, omistamien kiinteistöjen mikäli ei ole omalla hetulla verkkopalvelusopimusta.

Datassa on nähtävillä oma käyttöpaikkatunnus (kuka sillä tekee mitään ??) mutta me PenaSäätiöillä emme tallenna tähän kopioituja tietoja mihinkään. Koko ohjelma toimii - kokonaisuudessaan käyttäjän selaimessa, eikä tee mitään pyyntöä palvelimelle laskennan kuluessa. Lähdekoodi on kaikkien nähtävillä (toki pitää tietää kuinka se katsotaan)
Koko hoito on irronnut spin-off homma tuosta: Sähkömittarin pulssien lukeminen

Ole hyvä ja syötä pyydetyt tiedot: Löydät ne oman jakeluverkonhaltijan web-sivuilta. Oletusarvona NIVOS OY:n hinnasto.

Päiväsähkön hinta: snt / kWh
Yösähkön hinta: snt / kWh
1-aika mittauksen hinta: snt / kWh

1-aika mittauksen perusmaksu: EUR / kk
2-aika mittauksen perusmaksu: EUR / kk

Liitä tähän datahubin kulutushistoria. ; - merkki toimii erottimena.
Älä turhaan yritä pasteta jakeluverkon haltijan tai sähköenergian myyjän sivuilta poimittua dataa, koska se ei kuitenkaan toimi.
Nykyisellään tämmöisessä online-laskurissa on jopa järkeä, kun Datahub tarjoilee kaikken yhtiöiden datan samassa formaatissa.

Esimerkki yhden tunnin rivistä:

243007603116000609;81562867004030;PT1H;kWh;2022-04-09T06:00:00Z;2.19;OK
Ohjelma ajaa rivi kerrallaan, parsii indexit 4 ja 5 esille ja summaa tuntien mukaan kumpaan tariffiin kyseisen tunnin kulutus ajoittuu. Ei siis mitään rakettitiedettä.

TODO:
- Asiakas voi valita delimiterin
- Asiakas voi muuttaa sarakkeiden järjestystä
- Asiakas voi modata mistä systeemistä tahansa tämän tiedon säädettävissä olevan erotinmerkin sekä muuttamalla sarakkeiden järjestystä
- Ajan laskeminen
- Vikasietoisuuden parantaminen
- Takaraivossa itää ajatus ajaa NordPoolin koko historian sähkönhinnat omaan talteen, jolloin saman kaltainen ohjelma voidaan tehdä spot-hinnoillekin.

Ehkä lopullinen versio voi olla täysin säädettävissä - mutta oletusarvoin olevan yhteensopiva datahubin kanssa. Näemmä PenaSäätiöt tarjoavat koneiston, jonka Asiakkaat voivat parametroida oman mielensä mukaisesti.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2022