Vaihdettiin kierros Joulukuusi 2007 - PenaSäätiöt
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Jussimekko64> Tupakointi on typerää, lopettakaa välittömästi. Niin ja rehtori Keijo voi suksia suolle.
<Rehtori Keijo> Kirjoitin itse edellisen viestin. Enkä osaa kirjoittaa oikein, mutta olen hyvä runkkari.✊💩
<Olen.runkkari> Kyrpää perseeseen
<Uppo-Nalle> Rehtori Keijo on noista paras esimerkki. Kummastakin runkkareista varsinkin. Menikö tunteisiin ?...yhyy pientä Keijo pojua niin itkettää😭
<Rehtori Keijo> yhteis kunnan elätit täällä availee itseään, runkkarit

Nimesi:

Lausahdus:

18 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Vittumainen joulukuusenpystytys prosessi

Noniin eli tätä arteikkelia kirjoitettaessa on jo menny joulut ja uusivuosikin on jo ihan ovella, en jaksanut aikasemmin kirjottaa tästä mitää.

Kuusi jätesäkissä
Kuusi jätesäkissä

Homma lähtee käyntiin sillä, että haen yöllä kuusen kellarista. Olen jo onko se nyt kolmatta vuotta putkeen käytän tälläistä "stand alone" kuusta, joka on valmiiksi jätesäkistä kaivettaessa koristeltu ja valotkin siinä on :) ei tarvi sitten jouluna kirota koristellessa. Suurin vitutuksen aihe on yleensä se, että jonkin lamppu on paskana. Kuusen valot kun on sarjaan kytkettynä nii se on vittumaista aina ettiä mikä lamppu sieltä on hajalla!

Riisuttu kuusi
Siinä se nyt on riisuttuna

Tässä vaiheessa tätä nopeaa kuusenpystytysprojektia kuitenkin muistin mikä viimevuonna vitutti. Nimitäin tuo kuusen jalka on niin hutera, ettei se pysy pystyssä enään ilman jotain apuvälineitä (viimevuonna teippi). Nyt en kuitenkaan halunnut turvautua puhtaaseen teippiviritelmään, vaan pätin hoitaa homman oikeaoppisesti:


Konepöydältä löytyi sattumalta pala liimalevyä


Porasin siihen kolme läpimenevää reikää, sitten suurensin isommalla terällä vielä jokaista reikää niin, että ruuvi uppoaa sinne eikä jää kantamaan.


Viimevuoden teipit ;(((((((((((((((((


Eikun mites sen teinkään onko nyt kuvien järjestys menny väärin, en muista mitä tein tässävaiheessa mutta jotenki kuitenki katoin että poraan kuusen jalkaanki reiät oikeesee kohtaa saatana!
Lopulta ne kuitenki ne ruuvit jäi vähän pitkiks ja sitte piti purkaa koko systeemi ja lyhentää niitä, koska minua häiritsi kun ne oli noin pitkiä.


Nyt ne on hyvin :))

Miksi tämä homma meni kuitenkin vituiksi osittain?

Niimpä! Mikä tässä muka olisi vituiksi voinnut mennä? :O Jokin siinä kuitenkin meni ja se vieläpä minua otti pattiin ja pahasti vaikka ei se nyt niin kauheasti vaikuta lopputulokseen kuitenkaan.

Tuo levy johon olin kuusen istuttanut oli lopulta aivan kiero kun sitä testasin tasaiseen pintaan :@ ja arvatkaapas, siis tätä ei edes tarvi arvata koska se on fysikaalinen fakta, luonnon laki että levyn "se huonompi puoli" tulee alaspäin. Toisinpäin sitä ei voi laittaa, koska ruuvin reikien poterot on porattu ja ne tulisi jo läpi levystä jos toiselle puolelle poraisi samalaiset. Toinen vaihtoehto olisi kokonaan uudet reiät mutta sit pitäis alottaa kaikki alusta ja siinä vaiheessa jo vitutti eikä enää jaksanu alottaa alusta.

Kiitos helvetisti sinulle hyrylän yläastelaiselle, joka olet tehnyt niitä miniliimalevyjä sinne puupuolen varastoon, jotka minä sieltä lopulta varastin!!! Pistä seuraavalla kerralla ne tukevasti liimauspenkkiin ettei mee vinoo saatana!!!

Noo mutta onneksi enään tänää ei vituta eikä mitään, nyt on 30.12.07 kello 2:41 kun tätä sivua kirjotan ja pistetään tähän vielä pari kuvaa huoneesta miltä se nyt näyttää (joulukoristeet):

Joulukuusi koneen päällä

Joulukuusi koneen päällä

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2021