Vaihdettiin kierros Katsaus ruiskupumpun sisälle - PenaSäätiöt
PenaSäätiöt

Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
Rahakätkö
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Onko PenaSäätiöt nyt NOPEA 100/100 letkulla??

ON :P :P
Kyllä Säätiönne on otettava se 1000 / 1000 :$

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Ama~~deus> Olen syntynyt sian perseen kautta.
<jounir> uutet hinnat ois kyllä kova sana
<pasi viherahon jatka> voitko päivitää uutet hinnat
<Ama~~deus> Terve taas.Otin toisen shamanslaisen kupin heti perään.Nämä tälläiset feikki amadeukset saa painua sian perseeseen mistä ovat tulleetkin.Niitten isäukko on nainut emakkoa ja siitä he ovat syntyneet. Terveisiä perseestä yhteiskunnan luteet prässihousut ja liituraita kuteet..
<Ama~~deus,> Terve taas sian sikiöt.Tekihän säväyksen ,kun otin 4 senttiä 80% saaremaata ja lanttasin sen 60% votkalla sehän laimeni ihan juotavaksi .Ja Aatulle voin sanoa ,että ei minun tartte mennä töihin rahaa riittää ilman töitäkin.Terveisiä perseestä yhteiskunnan luteet prässihousut ja liituraita kuteet.

Nimesi:

Lausahdus:

4 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Katsaus ruiskupumpun salaisuuksiin

Viallisen ruisku/bensiinipumpun oireet

Toki asiaan saa varmuuden bensiinin paineen mittaamisella sekä samat oireet voi aiheutua myös tukkeutuneesta polttoaineen suodattimesta.

Eräs kaunis kevätilta alkoi ajoneuvo pätkimään. Lopulta se sitten hyytyi kantatie 45:n varrelle, Nukarin kohdalle. Olin jo tietoinen ongelmasta, sillä bensiinin syöttö oli ennenkin vittuillut, tosin luulin sen johtuvan huonokuntoisesta liittimestä. Näköjään ei. Ehdin jo toveri Yaroslavia paikalle soitella, kunnes päätin ottaa väkivallan mukaan kuvioon ja hakata maglitellä raivopäissäni sitä, samaan aikaan starttasin ja sehän hörähti käyntiin! >:O SIitä sitten helvetin kyytiä kotiinpäin ja pihaan päästiinkin, oli vittumaista ajaa kun välillä hyytyi auto ja lisää ytyä sai kun kurkotti kädellä takapenkin alla pumppuun ja moukaroi sitä.

Uusi pumppu on paikoillaan ja nyt tutkitaan miksi tämä vanha pumppu vittuili.

Löysimpäs arkistoistani kuvan pumppukotelosta, joka on siis tankissa. Aluksi olin epäluuloinen onko motonetin myymä pumppu oikea, kun se oli niin erilainen tankin päältä katsottuna, mutta se olikin tuommoisessa kotelossa.


Ruiskupumppu peugeot


Bosch ruiskupumppu

SIinä se saatanan paska on.


Prässätty kasaan, aletaan purkamaan.


"Turbiini"


Ruiskupumppu sisältä


Ruiskupumppu avattuna

Toinen puoli samalla tavalla kiinni. Jo aikaisemmissa vaiheissa kun pyörittelin moottorin akselia keroi näppituntuma vian olevan hiilissä.


Hiilimoottori tosiaan saatana.


Hiilet

Huomatkaapa hyvät Herrat hiilien kunto! Aivan urilla ja toinen on kulunut ihan vinoon. Ei ihme ettei toimi moukarointi liikutteli niitä sen verran, että edes vähän kosketusta tuli ja painetta syntyi polttoainejärjestelmään.


Kommutaattori

Kommutaattorikin on urilla.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2017