Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Minkä takia vierailette PenaSäätiöillä?

Katsoin tupakkahinnastoa
Olen kiinnostunut elämänohjeista
Televisiotekniikka viehättää minua
Odotan uuden ajan alkua
Löyty googlesta
Pakko päästä pulauttaan ;)
Lasse Lehtinen johdatti minut tänne

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<eräs↓> 'Hagerlund'
<Siitoimen siitin> Vittu mä heräsin kuudelta ja tää on jo kolmas kerta paskalle tän päivän aikana!
<Siitoimen siitin> Pakko päästä pulauttamaan! Ja nyt mä meen paskalle ->
<Pentti Pantio> PIERAISIN.
<Ilona Ylikorpi> Anaalisauva surisee ihanasti

Nimesi:

Lausahdus:

11 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Helvetin hyvää iltapäivää

Ajattelin tässä eräs ilta alkaa paistamaan pihvejä ja tuli siinä sitten muutama kuvakin otettua paistamisprosessista. Siinä keskivaiheilla ajattelin, että voisin tästä jopa oman sivun tehdä tänne jossa on satunaisia jauhelihapihvien yms kuvia. Mahdollisimman epämääräistä materiaalia :P

Pihvit pannulla

Pihvit on pannulla saatana!

Mehu pur kki

Siinä on mehua mitä nykyisin juon. Mokoma saatanan K marketti lopetti myymästä 'Luonnonraikas apelsiinimehua', joka ole ennen suosikkiani ja vieläpä halpaa (~60snt / litran tölkki). Nykyään pitää tuota paskaa. Hrr.. Tropic - mehujakin on joskus juotu mutta ne ovat vielä enemmän HRRR :S: passkaa.

Kielletty hedelmä

SIINÄ ON KIELLETTY HEDELMÄ, KÄÄRME HOUKUTTELI AATAMIA JA EEVAA HAUKKAAMAAN PALASEN KIELLETYSTÄ HEDELMÄSTÄ! JUMALA SAAPUI PAIKALLE JA VITTUUNTUI AATAMILLE JA EEVALLE, KUN HE OLIVAT LANGENNEET SYNTIIN...............

Raaakaaa piffiii

SIINÄ on tuo mokoma pihvi! jos aatami ja eeva eivät olisi haukanneet kiellettyä hedelmää, ei maailmassa olisi pahuutta, ei ihminen olisi julma viattomalle eläimelle ja paistaisi siitä sunnuntai iltana makoisaa illallista ihana nauta - sika - yhdistelmä .P:P:

Valmiit pihvit lautasella

Ensimäisen pannullisen valmiit nauta - sika - yhdistelmät paistettuna

Hampurilainen löytyi jääkaapista :O

Aluksi minun oli tarkoitus pihvit tuollaisena syödä, mutta jääkaapissahan on hampurilaisia. Miksi ei siis pistä tuollaista pihviä hampurilaisen väliin? Saa eläinkin jotain arvoa kuolemalleen kun saa olla jopa euro viidenkymmenen hintaisen hampurilaissämpylöiden välissä.

Hampurilaisen kansi avattuna

Tai ni siis siellähän oli tietysti se valmiina oleva pihvi, onko tuo nyt kanaa vai mitä. Kuitenkin se on aivan anaalista tuo pihvi kaivettu. Ei niitä valmispihvejä voi syödä, ne on pahoja. Toki ne on pakko syödä silloin jos ei ole näitä hyviä itsetehtyjä saatavilla, mutta nyt on :P


Nähtävästi olin räpsässyt kaksi kuvaa tuosta rumiluksesta


Nyt pääsi viimeinenkin pihvi pannulle, vaikka kuina yritin optimoida MySQL kyss.. eikun siis pihvin järjestystä, ei tuonne pannulle kaikki mennyt samaan aikaan vittu


Viimehetkillä tuli mieleeni vielä pistää nuo hampurilaissämpylätkin pannulle. Vähän ruskeaa väriä pintaan ja painella niitä lyttyyn.


Siinähän se saatanan sämpylä kuumalla levyllä käryää.


Nytkun ne on valmiita, pistän alimman sämpylän päälle ketsuppia


Sitten pihvi siihen päälle...................................


Euro viidenkymmensentin hampurilaisen välissä oli tullut myös mukana majoneesipussi. Voii että kun on vesi kielellä, se pelasti iltani :P:P olin jo harmitellut ettei minulla ole mitään muuta tuonne väliin laitettavaa ;(MAA Oikeastaan sinapin olemassaoloa en edes muistanut :O:O ja kuitenkin nyt eläin voi lepää rauhassa eläinten taivaassa, kun tietää, että hänen maaillisia jäännöksiään nautitaan sydämmellä ja tunteella :)


Tuollaiselta se sitten näytti valmiina :P:P:

Seuraavana päivänä

Maanantaina nimitäin, kun koulusta tulin kotiin, pistin heti mikroon pihvin ja 30snt hampurilaisen sämpylälevyt. Eilisestä kun oli vielä jäännyt yksi pihvi jäljelle.


Siinä se sitten on.


Olin kuitenkin vihainen niille pihveille, joita en syönnyt. Siis ne jotka oli valmiina noissa hampurilaisissa. Päätin antaa niille pienen opetuksen. Ajatella, että nekin on jonkun eläinten taivaassa olevan eläimen maallisia jäännöksiä :@. Heisän sielunsa tuskin kuitenkaan saa koskaan rauhaa, kun tietävät maallisten jäännöstensä joutuneen paskaan halpaan hampurilaiseen eikä kokolihaksi, ei edes jauhelihaksi.

Siinä on siis muuntaja nurkkaus, jossa on nyttemmin pulloja tullut hieman siihen eteen. Sieltä kaivan esille 230V - 440V muuntajan.


Saatanan homo pihvi perkele haista vittu eläin taivaassa kenen jäännös sinä olet HAHAHaa kuale paska


Sieltä se ohhmin lain mukaisesti alkaa kiertämään virta. Tiedä sitten paljonko sieltä virtaa menisi. Senhän voisi tietysti mitata tuon resistanssi ja laskea siitä tai sitten yleismittarilla, mutta ei enään jaksa :I


Sitten vielä ikkunan alle ja videokuvaaa siitä. En tiedä näkyykö sinulla tuo ja tuo on paskalla kamerallanikin kuvattu, joten en suosittele tuhlaaman aikaa tuon lataamiseen. Paljon enemmän saar irti tuosta kuvasta, jossa on savua.

Ja paremminhan näitäkin saisi polteltua jossakin muualla kun sisällä.

Muutajaa käytin polttamiseen siksi, ettei vahingossakaan sulake pääsisi kyrvähtämään. Vaikka tuo muuntaja olisi oikosulussa, se ei ota verkosta niin paljoa virtaa, että 10A sulake siitä pääsisi kärähtämään. Siksi sillä on aina hyvä testata kaikkea tämmöistä :). Ei minulla mitään sulakkeen käryämistä vastaan edes olisi, onhan niitä sulakkeita, mutta sitten sammuisi käyttökone ja Pena, ei siinäkään muuten mitään niin kamalaa olisi, mutta Penan uptimekin menisi turhantakia harakoille. Lisäksi suurempi virta pääsee vaikuttamaan pihvin läpi 440V jännitteellä kuin 230V.

Tämän sivun tekstin kirjoittamiseen meni se 10 - 15min, joten en takaa oliko tämä laadukasta vaiko epälaadukasta luettavaa. Kun tämä on taas niitä, joka tuli tekstinä päästä suoraan sormille. Ei käynnyt edes aivojen kautta ;))

Terveisin herra.. hmm.. jomppa!

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2019