Vaihdettiin kierros Nuudelin keitto-ohjeet - PenaSäätiöt
PenaSäätiöt

Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
Rahakätkö
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Lihaspihvit kannattaa tehdä

Nyhtökaurasta:$
Töpselinokan lihasta :P:P:P

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Snäp mii> dessutee
<AITO AATU> Dawaj dawaj Ruski
<Meikäläinen> keskustelu.suomi24.fi/t/6883164/varastelu
<Torvi> SINÄ VALETORVI JOKA SANOIT ETTÄ PENA PÄIVITÄ SAVUKEHINNASTO ON VALETORVI MUTTA TOTTA HÄN PUHUU
<Kalevi> Ei tälläinen kokenut maailmaa nähnyt mies voi edes yleisessä saunassa nostella kalunvartta ylöspäin jotta pallit tulevat näkyviin. Heti alkavat pikkupoikien irstaaat, nälkäiset katseet kiinnittyä siemenien kannattimiini. Röyhkeimmät jopa yrittävän näykkiä, kosketella kiviäni.

Nimesi:

Lausahdus:

4 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Nuudelin keitto-ohjeet

Opastamme tässä ohjeessa kädestäpitäen miten pussinuudeli keitetään onnistuneesti.


Pirkka nuudelit

Ensin tarvitaan kattilaan pieni tilkka vettä ja - tietysti kaupan halvin pussinuudeli.

Jos tahtoo tehdä viimeisen päälle - lukee nuudelipaketin takaa valmistusohjeen ja määrittää mm. veden määrän oikeaksi, mutta jos tätä ohjetta joutuu lukemaan, on mielestäni paras noudattaa tämän ohjeen neuvoja eikä tulkita valmistajan antamia valmistusohjeita.


Asetetaan kattia liedelle. Kannattaa ottaa pienehkö kattila, jotta pienellä vesimäärällä nuudeli peittyy veteen, eli otetaan pieni kattila ja asetetaan se lieden pienelle levylle.


Katsellaan oikea nuppi kyseistä levyä varten ja napsautetaan päälle täydelle teholle. Odotellaan veden kiehumista, siinä menee kattilan pohjan paksuudesta ja lieden tehosta riippuen muutama-5 minuuttia.


Sillä välin voidaan avata nuudelipaketti. Paketin sisältä paljastuu nuudeli ja mauste sekä mahdollinen rasva.


Vesi kiehuu

Kas vesi jo kiehuukin!


Ensin avataan ja kaadetaan maustepussi kiehuvan veden sekaan.


Seuraavaksi sekaan heitetään itse nuudeli harkko.


Annetaan nuudeli harkon kiehua 3-5 minuuttia, tässä vaiheessa lieden levyn tehoa voidaan pienentää, ettei vesi kiehu yli tai kaikki vesi kiehu pois liian nopeasti.

Muistetaan välillä tökkiä nuudeli harkkoa, jotta se hajoaa ja leviää veteen.


Nuudeli näyttää aika valmiilta, kun se on pehmentynyt ja aikaa kulunut se 3-5 minuuttia, mahdollisesti alle 3 minuuttia, nuudeli kun kypsyy vielä kuppiin kaadon jälkeenkin.


Nuudelit

Kaadetaan nuudelit kuppiin. Voi valita nauttiiko nuudelin liemen kanssa vai ilman - itse nautin nuudelin liemen kanssa.


Nuudelit

Nuudeli kupissaan nautintavalmiina. Toki pitkä tovi menee sen jäähtyessä nautintalämpötilaan.

Nuudelin jäähtyessä voi vaikka polttaa savukkeen tai kirjoittaa nuudelin keitto-ohjeen.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2017