Vaihdettiin kierros Nakin keitto-ohje - PenaSäätiöt
PenaSäätiöt

Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Kuinka Teidän vappusimanne edistyy?

Odottaa kaupassa pullossa:$
On jo valmista :P
Meinaa myöhästyä:@

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Kalevi> Olen 200 prosenttia hetero mies energiaa!! En puhu edes ruotsia koska suomi hetero kieli. Juuso vietätkö Aatun kanssa kesähäät??
<Juuso> Kalevi yrittää iskeä miesautoilijoita tirkistelemällä heille
<Kalevi> Aurinko paistaa linnut laulaa otan aurinkoa alasti maantien viereisellä nurmialueella.
<Kalevi> Juuso ja Aatu ovat homo pari. Näin heidät eilen käsikädessä kävelevän saunaan..
<卐Aatu卐> Al Buruutz olet oikeasti joku suomalainen homopoika joka käyttää kääntäjää

Nimesi:

Lausahdus:

3 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Nakin keitto-ohje

Löysin internetistä sosiaalisuuden nimissä erään keskustelun, jossa kaipailtiin nakin keitto-ohjetta! Kaikkihan tietävät, ettei PenaNetworksilla jätetä asioita sikseen, vaan suunnitellut asiat toteutetaan loppuun ja uudet aloitetaan.

Olin tänään hammaslääkärissä. Hammaslääkärin jälkeen päätin mennä katsomaan onko roskiksessa mitään, ei ollut tarpeellista. Suunnistin siitä, empäs kerrokkaan kun joku sen vitun paskafirman työntekijä saattaa lukea tämän en kuitenkaan viittinyt mennä sinne kun siellä pihalla oli ihmisiä. Sieltä saa kuitenkin paljon hyvää tavaraa! Ymmärrettäväähän se kuitenkin on, ei se työntekijän vika ole vain mätääntyneen johdon ja tuottajavastuun >:@ Onneksi ennen sitä paskalafkaa tulevilta portailta saa paljon hyvää tavaraa eikä kukaan sano mitään vastaan niin paitsi Gigantti, jonka luokittelen samaan syssyyn kuin nimeltämainitsemattoman paskafirman>:@

Siirryin sittenpä kirpputorille, mistä ostin työkalupakin autoon, tuo perkeleen muovipussi repeää helposti eikä sieltä löydä mitään. Siitä menin valintataloon ostamaan Nakit ja Yksikön :). Aloituspuheiden jälkeen voi OhjeItse alkaa.

P6140049t.JPG

Vastaostettu Nakki ja Yksikkö :)

P6140050t.JPG

Yksikkö on syytä pistää pakastajaan, saadaan se nopeasti kylmäksi nakinsyöntinautintoa varten.

P6140051t.JPG

Nakin keittämistä varten tarvitaan kattila. En suosittele käytettäväksi paistinpannua keittämiseen jostain syystä.

P6140052t.JPG

Paistinpannu täytetään vedellä, mutta ei täyteen. 3/5 osaa lienee sopivasti, kun kylmä vesi kuitenkin laajenee ja nakit nostavat veden pintaa. Toki mitä pienemmällä vesimäärällä nakit keitetään, saadaan sitä väkevämpää nakkilientä juotavaksi keittämisen jälkeen.

P6140053t.JPG

Kattilassa on vettä ja liesi on käynnistetty. Vesi siinä lämpiää voimme siirtyä valmistelemaan nakkeja keittoa varten.

P6140054t.JPG

Nakkipaketti on syytä avata ennen keittämistä, itse asiassa se on välttämätöntä, kun jokaiseen nakkiin on hankala saada reikiä paketin läpi.

P6140055t.JPG

Rei'itetään nakit esimerkiksi haarukkaa tai lobotomiapiikkiä käyttäen. Nakin reiäittäminen estää sen räjähtämisen! Nakkia on ilo syödä, kun se keiton jälkeen on säilyttänyt muotonsa :)

P6140056t.JPG

Vesi on jo hieman lämmennyt voidaan kaataa nakki keittoveteen. HUOM! Jotkut väittää, nakeista tulevan huonompia, jos ne laitetaan veteen ennen kuin vesi on ehtinyt kiehahtaa. Itse en ole käytännössä eroa huomannut asiassa. Tässä asiassa on syytä kuunnella vatsaa, jos kiire on pistetään ne heti ei jaksa odottaa veden kiehumista samoin kuin makaroonia tai spaghettia keittäessä.

Nakkien kuoria ei tulisi katkaista nakin väliltä, mikä onkaan hienompaa kuin käsitellä nakkeja, jotka ovat vielä yhdessä kiinni! Siitä nousee ajatus niiden olevan oikeita nakkeja! Muistelkaapa minkälaisia nakkeja lastenohjelmissa tai kirjoissa on, niissäkin ne ovat yhdessä. Ei pidä mennä rikkomaan stereotypioita!

P6140057t.JPG

Vedessä nakit uiskentelevat ja keittyvät ja kaikenlisäksi valmistuvat!

P6140058t.JPG

Kansi niin saadaan nakki nopeammin keitettyä.

P6140059t.JPG

Nakkivesi kiehuu jo! Noin 5 min nakkien keittoon riittänee vallan mainiosti! Sekin on tietysti hieman makuasia. Lisäsin hieman suolaa antamaan makua.

P6140060t.JPG

Nakkivedet kaadettuna pois. Keittoliemestä saa tarvittaessa ravinteikasta juomaa. Ajatelkaa, jos sitä terästäisi pirtulla hieman >:O

P6140061t.JPG

Nakin syöntinautinto on alkamassa. Yksikkökin otettiin pakastajasta pois. Sinappi on myös tärkeä asia nakin syönnissä.

P6140062t.JPG

Leikataan nakkia haarukalla katki

P6140063t.JPG

Sitten dipataan nakki sinappiin ja nautitaan herkullisesta nakista yksikön kera.

Mutta sitten vielä, ruokailuhan ei ole päättynyt >:O On aina syytä muistaa päättää ruokailu nauttimalla maittava savuke ruokailun päätteeksi!

Minä en ole vielä päättänyt ruokailua minä aloin työstämään tätä ohjetta heti ruokailtuani. Kun tämä on linjoilla, voin hyvin mielin mennä nauttimaan ruokailunpäätöksen parvekkeelle!

Kirjoitettu 16.8.2010 kello 15:50

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2018