Vaihdettiin kierros Lämmitystolpan ajastimen käyttöohjeet - PenaSäätiöt
PenaSäätiöt

Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
Rahakätkö
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Lihaspihvit kannattaa tehdä

Nyhtökaurasta:$
Töpselinokan lihasta :P:P:P

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Snäp mii> dessutee
<AITO AATU> Dawaj dawaj Ruski
<Meikäläinen> keskustelu.suomi24.fi/t/6883164/varastelu
<Torvi> SINÄ VALETORVI JOKA SANOIT ETTÄ PENA PÄIVITÄ SAVUKEHINNASTO ON VALETORVI MUTTA TOTTA HÄN PUHUU
<Kalevi> Ei tälläinen kokenut maailmaa nähnyt mies voi edes yleisessä saunassa nostella kalunvartta ylöspäin jotta pallit tulevat näkyviin. Heti alkavat pikkupoikien irstaaat, nälkäiset katseet kiinnittyä siemenien kannattimiini. Röyhkeimmät jopa yrittävän näykkiä, kosketella kiviäni.

Nimesi:

Lausahdus:

2 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Lämmitystolpan ajastimen käyttöohjeet

Internetin maailmaa selatessani olen huomannut lämmitystolpan ajastimen käytön olevan joillekin ihmisille ylitsepääsemättömän vaikeaa, siksi päätin auttaa ihmiskuntaa kertomalla miten lämmitystolpan mahdollinen ajastin toimii.

Lämmitystolpan ajastinkelloja on monia erillaisia. Tälle sivulle keräämme kuvia ja ohjeita niistä sitä mukaan, kun niitä eteen tulee.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää, jos tolpasta kuuluu vaimeaa raksutusta, tulee ylipäätänsä ajastimelle sähköt. Mahdollinen sulake on muistettava kääntää 1 tai ON - asentoon.

Useimmilla ihmisillä käytössä olevat ARAVA-kellot näyttävät tältä:

ARAVA Lämmitystolppa

Niiden käyttö:

ARAVA ajastinkello

Keskellä olevasta nupista säädetään ajastimeen oikea kellonaika, myötäpäivään keskellä olevaa nuppia pyörittämällä säädetään kiekossa oleva kellonaika valkoisen nuolen kohdalle. Kyseinen säätö tarvitsee tehdä vain kerran tai mahdollisen sähkökatkoksen jälkeen tai muutoin, jos kello on mennyt väärään aikaan.

Ulommasta kiekosta säädetään lämmityksen alkamisajankohta, vihreä nuoli ilmaisee koska lämmitys alkaa ja punainen koska se päättyy, eli kierretään ulompaa kiekkoa kohtaan, jossa vihreä nuoli osoittaa kellonaikaa jolloin lämmitys halutaan käynnistää. Kuvan tapauksessa kello on 19:30 ja lämmitys käynnistyy 12:00 päättyen 14:00. Lämmityksen kestoa ei ole mahdollista säätää.

Tähän malliin ajansäätö tarvitsee tehdä vain kerran, ellei tahdo lämmityksen ajankohtaa muuttaa tai sähkökatkos yllätä ja peruskello menee väärään aikaan. Toisin sanoen, lämmitys tapahtuu joka päivä samaan kellonaikaan.

Mikäli tulee tarvetta jatkaa kahden tunnin lämmitystä, kierretään ulompaa kiekkoa myötäpäivään niin, että vihreä nuoli on sen hetkisessä ajassa (eli valkoisen nuolen kohdalla). Perus kelloon ei kannata kajota.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2017