Vaihdettiin kierros Lämmitystolpan ajastimen käyttöohjeet - PenaSäätiöt
PenaSäätiöt

Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
Rahakätkö
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Onko PenaSäätiöt nyt NOPEA 100/100 letkulla??

ON :P :P
Kyllä Säätiönne on otettava se 1000 / 1000 :$

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<SavukeSilli> Miksi loukkaannuit siitä niin paljon?
<Pasi> Kyllä,mutta ajalmari Silli syö sitä silliä niin pääset eroon minun matkimisestani ia autististen matkamisesta tällä PENAN Savuke Palstalla.Ja lopeta CP VAMMAISTEN JA AUTISTISTEN HENKILÖIDEN PILKKAAMINEN.Eivät ne ole ansainneet halveksintaa.Kunnioita autistisia CP VAMMAISIA ja muita vammaisia Jalmari Silli.Niin et saa sakkoja kiusaamisesta Penan Savuke Palstalla.
<Jalmari Silli> Niin kyllä mutta olen ihan oikeasti Vihreätakkinenpoju.Pasi Viheraho onkin sitten jokin toinen henkilö.Jota ei voi kiusata eikä voi matkia täällä Penan Savuke Keskustelupalstalla
<Pasi> Ette saakaan minua ilman aseita nurin kun olette liian heikkoja.
<Jalmari Silli Vihre> En käytä huumeita.Mutta olen täysi sekopää.

Nimesi:

Lausahdus:

7 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Lämmitystolpan ajastimen käyttöohjeet

Internetin maailmaa selatessani olen huomannut lämmitystolpan ajastimen käytön olevan joillekin ihmisille ylitsepääsemättömän vaikeaa, siksi päätin auttaa ihmiskuntaa kertomalla miten lämmitystolpan mahdollinen ajastin toimii.

Lämmitystolpan ajastinkelloja on monia erillaisia. Tälle sivulle keräämme kuvia ja ohjeita niistä sitä mukaan, kun niitä eteen tulee.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää, jos tolpasta kuuluu vaimeaa raksutusta, tulee ylipäätänsä ajastimelle sähköt. Mahdollinen sulake on muistettava kääntää 1 tai ON - asentoon.

Useimmilla ihmisillä käytössä olevat ARAVA-kellot näyttävät tältä:

ARAVA Lämmitystolppa

Niiden käyttö:

ARAVA ajastinkello

Keskellä olevasta nupista säädetään ajastimeen oikea kellonaika, myötäpäivään keskellä olevaa nuppia pyörittämällä säädetään kiekossa oleva kellonaika valkoisen nuolen kohdalle. Kyseinen säätö tarvitsee tehdä vain kerran tai mahdollisen sähkökatkoksen jälkeen tai muutoin, jos kello on mennyt väärään aikaan.

Ulommasta kiekosta säädetään lämmityksen alkamisajankohta, vihreä nuoli ilmaisee koska lämmitys alkaa ja punainen koska se päättyy, eli kierretään ulompaa kiekkoa kohtaan, jossa vihreä nuoli osoittaa kellonaikaa jolloin lämmitys halutaan käynnistää. Kuvan tapauksessa kello on 19:30 ja lämmitys käynnistyy 12:00 päättyen 14:00. Lämmityksen kestoa ei ole mahdollista säätää.

Tähän malliin ajansäätö tarvitsee tehdä vain kerran, ellei tahdo lämmityksen ajankohtaa muuttaa tai sähkökatkos yllätä ja peruskello menee väärään aikaan. Toisin sanoen, lämmitys tapahtuu joka päivä samaan kellonaikaan.

Mikäli tulee tarvetta jatkaa kahden tunnin lämmitystä, kierretään ulompaa kiekkoa myötäpäivään niin, että vihreä nuoli on sen hetkisessä ajassa (eli valkoisen nuolen kohdalla). Perus kelloon ei kannata kajota.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2017