Vaihdettiin kierros Lämmitystolpan ajastimen käyttöohjeet - PenaSäätiöt
PenaSäätiöt

Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Jääkaapin oluen (b) kylmentää

Lauhdutin
Höyrystin
Sama asia :$.$

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Elmeri> Kusi torni sulaa ,kun on näin lämmistä.Haju rupeaa tuntumaan paremmin kun sulaa.Saa naapurikin kunnon eliksiirit kärsäänsä.Kusen kuitenkin vielä koivun juurelle.
<Elmeri> Ei ruumisarkun nauloja myydä laatikkokaupalla.Tien minä tiedä kai niitä arkun valmistajille myydään.Yhteen valkoiseen arkkuun menee 3 naulaa ja tammiseen 4 naulaa.Ja ne maksaa hieman enemmän kun esittämäsi tarjousnaulat.Mutta ruokakaupassa myytävät halvemmat ruumisarkunnaulat maksaa 5-7 euroo 20 kpl.Ja mitä vitun väliä sillä on mitä ne maksaa .Maksaa se viinakin mitä maksaa kukaan ei kysele hintoja.
<Ei saatana> Ne naulat maksavat 680kpl 6,99€. Tämänhän piti olla savukehinnasto ei mikään ylilauta 2 chat.
<Elmeri> Nyt on mentävä paskalle rupee tulemaan muutakin ,kun pierua.
<Elmeri> Tänään illalla on pierettänyt niin maan perkeleesti.Ei kahta minuuttia ole pierujen välissä aikaa.Ja kusi on päätynyt edellee koivun juureen.

Nimesi:

Lausahdus:

4 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Lämmitystolpan ajastimen käyttöohjeet

Internetin maailmaa selatessani olen huomannut lämmitystolpan ajastimen käytön olevan joillekin ihmisille ylitsepääsemättömän vaikeaa, siksi päätin auttaa ihmiskuntaa kertomalla miten lämmitystolpan mahdollinen ajastin toimii.

Lämmitystolpan ajastinkelloja on monia erillaisia. Tälle sivulle keräämme kuvia ja ohjeita niistä sitä mukaan, kun niitä eteen tulee.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää, jos tolpasta kuuluu vaimeaa raksutusta, tulee ylipäätänsä ajastimelle sähköt. Mahdollinen sulake on muistettava kääntää 1 tai ON - asentoon.

Useimmilla ihmisillä käytössä olevat ARAVA-kellot näyttävät tältä:

ARAVA Lämmitystolppa

Niiden käyttö:

ARAVA ajastinkello

Keskellä olevasta nupista säädetään ajastimeen oikea kellonaika, myötäpäivään keskellä olevaa nuppia pyörittämällä säädetään kiekossa oleva kellonaika valkoisen nuolen kohdalle. Kyseinen säätö tarvitsee tehdä vain kerran tai mahdollisen sähkökatkoksen jälkeen tai muutoin, jos kello on mennyt väärään aikaan.

Ulommasta kiekosta säädetään lämmityksen alkamisajankohta, vihreä nuoli ilmaisee koska lämmitys alkaa ja punainen koska se päättyy, eli kierretään ulompaa kiekkoa kohtaan, jossa vihreä nuoli osoittaa kellonaikaa jolloin lämmitys halutaan käynnistää. Kuvan tapauksessa kello on 19:30 ja lämmitys käynnistyy 12:00 päättyen 14:00. Lämmityksen kestoa ei ole mahdollista säätää.

Tähän malliin ajansäätö tarvitsee tehdä vain kerran, ellei tahdo lämmityksen ajankohtaa muuttaa tai sähkökatkos yllätä ja peruskello menee väärään aikaan. Toisin sanoen, lämmitys tapahtuu joka päivä samaan kellonaikaan.

Mikäli tulee tarvetta jatkaa kahden tunnin lämmitystä, kierretään ulompaa kiekkoa myötäpäivään niin, että vihreä nuoli on sen hetkisessä ajassa (eli valkoisen nuolen kohdalla). Perus kelloon ei kannata kajota.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2018