Vaihdettiin kierros Paskallakäynnin ABC - PenaSäätiöt
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi

Nimesi:

Lausahdus:

74 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Paskallakäyntiohjeet

Nykyään tuntuu, että monet luonnollisetkin asiat ovat uusavuttomuuden kehdossa peräti tabuja. Niitä ei osata tehdä eikä niistä voida puhua puhumattakaan kehdata kysyä neuvoja. Paskallakäynti kuuluu eräisiin niistä. Sitä varten Me olemme olemassa, jotta Meihin voitte tiukan paikan tullen turvautua. Juhlaetiketti on toinen nimemme.

Paskallakäynti on monimutkaisempi prosessi, kuin alkuun voisi kuvitella. Paskallakäynnin tarve saattaa enteillä monia tunteja ennen kuin pakon edestä lähdetään hakemaan pönttöä, paska voi myös tulla puun takaa - silloin ei edes seurapiirirakko pelasta kun suoli ulvoo ja röhisee.

Kun päätös paskallemenosta on syntynyt, ensimäisenä sitä hakee WC-tiloja. Suosittelemme lämpimästi hoitamaan paskallakäynnin WC-tiloissa, mutta aina niitä ei ole saatavilla. Paskallakäynti voidaan hoitaa esimerkiksi renkulassa tai kaatuneen puun päällä. Kyykkypaskaa pusikossa suosittelemme välttämään, kun siinä ei ole mitään hienoa tai kovin nautinnollista edellä mainittuihin tapoihin verrattuna.

Oletetaan paskaus suoritettavan normaalissa länsimaalaisessa WC-tilassa

(Vaikkakin ohjetta voidaan soveltaa esimerkiksi renkula- tai postilaatikkopaskaamiseen).


paskapönttö

Edessämme on paskapönttö. Seuraavaksi nostamme pöntön kannen ylös, jotta pöntölle voidaan istua niin, ettei paska valu kannen päälle. HUOM Tässä vaiheessa on oltava erittäin tarkkana, ettei nosta vahingossa istuinrengastakin, sillä kylmä posliini on kovin ilkeän tuntuinen perseenpakaroita vasten.


pöntön kansi

Kas näin on paskantamis pöntön kansi nostettu ja pönttö on (housujen laskun jälkeen) valmis istumista varten!
Yleisissä WC-tiloissa suositellaan joko istuinosan puhdistamista tai papereiden laittoa, kun eräät ihmisryhmät eivät noudata WC-etikettiä ja saattavat mm. kusta istuinrenkaan päälle, jolloin siinä on ikävä istua.

Vinkki: Laita jokunen arkki paperia pyttyyn ennen istumista - näin paskan pudotessa perseestä pytyn veteen se ei loiskahda takaisin perseeseen. Yleisissä vessoissa takaisin loiskahtava vesi voi aiheuttaa jopa sukupuolitautitartuntavaaran!!!


jalat

Ahhahahiiii kuin helpoitus istahdettaessa, voi avata perseenreiän sulkijalihaksen ja päästää paskan valumaan ulos paskapönttöön. Aina se ei kuitenkaan tule sieltä itsestään, joskus paskaajan on jouduttava ponnistamaan paskaa ulos, ummetuksen kestäessä on pahimmilaan jopa pää punaisena irvistäen ponnistettava lapsokaista pönttöön.

Ei kannaata pelästyä, jos sattuu lopsahtamaan kuuluvasti tai pärähtämään - sinua ei kukaan siitä tuomitse, vaikka niin luulisit. Jos tätä ohjetta luet - paskaaminen on selvästikin ollut sinulle tabu ja häpeilyn aihe siksikin sinun on syytä jatkaa lukemista päässen kohti luonnollisempaa elämää.

Nyt on hyvä hetki ottaa puheeksi paskaamisen terapeuttinen vaikutus. Lähtökohtaisesti parhaiden ideoiden syntymispaikan jakaa paskapöntöllä istuja tupakoitsijain savukenautinnon kanssa. Voittajaa on hankala päättää, kun molemmat ovat niin nautinnollisia ja terapeuttisia hetkiä, joskin paskaajan hetki on paljon tervellisempi.
Paskalla istuessa voi pohtia päivän tapahtumia, miettiä ummet ja lammet sekä parhaimmillaan kuunnella juoruja mitä mahdollisesti yleisessä vessassa muut keskustelevat. Ja voi sitä taivaallista tunnetta, kun pitkään jatkuneen pidätyksen saa vapautettua Häntä odottavaan.

Paskalle ei kuitenkaan tule jäädä asumaan liiaksi paskaamisen suoritettua, sillä on olemassa eräitä vaaroja jotka voivat huomiottajätettyä koitua vielä paskaajan kohtaloksi. Pahimpana niistä mainittakoon paskan kuivuminen perseenreikään tai karvoitukseen kiinni. Se jos mikä ärsyttää! Siksi onkin hyvä aloittaa perseen pyyhkiminen enintään 15 min kuluttua paskaamisen ja kusemisen(kusemisen saloja emme tässä ohjeessa käsittele) loputtua.


pönttö

Pöntössä on nyt kusta ja paskaa ja on hyvä hetki aloittaa perseen pyyhkiminen joko paperilla tai bideesuihkulla.

Jotkut vasta nyt tajuavat tilanteen, ettei perseenpyyhintäpaperia ole! Noin voisi sanoa aloittelijoille tai niille, joille paskaaminen on tabu eivätkä he kehtaa ostaa marketista paskantamispaperia tai muuten käsitellä sitä.

Perseenpyyhintää varten on otettava käteen sopivan pituinen pätkä paperia ja kietoa se monin kerroin (vähintään kolmen), jottei sormet valahda paperin läpi. Nuukailla ei tässä tapauksessa kannata, ripulipaskaan voidaan tarvita jopa viisinkertainen paperituppo käsihygienian säilyttämiseksi. Paperin säästäminen onnistuu kääntämällä arkki kaksin kerroin, kun yksi pyyhkäisy (takaa eteen) on vedetty. Yhdellä (taitetulla) arkilla voi pyyhkiä kolme kertaa, jonka jälkeen sen taittelu pienemmäksi ei enään onnistu. On hyvä viimeistellä pyyhintä vielä yhdellä hieman ohuemmalla arkkitaitoksella ja varmistaa katsomalla paperiin, ettei perseeseen jäännyt paskaa.

Niin ikävästi en tohtisi kelleen toivoa perseeseen paskaa jäävän - se kutina on aivan sietämätöntä.


paskapaperi

Kuvassa paskapaperia.


bideesuihku

Kuvassa näkyvä bideesuihku on myös eräs mielenkiintoinen WC:n kalusto varsinkin paskallakäyntiin liittyen bideesuihkulla saa helpolla tavalla huljuteltua perseenreiän puhtaaksi.

Bideesuihkulla on hyvä myös puhdistaa pönttö paskasta, mikäli on kylässä ihmisillä joille paskantaminen on vielä tabu esimerkiksi eräs sinisessä talossa asustava Herra jonka talon väelle tätä ohjetta suosittelen ehdottomasti lukemaan asenteiden ja ennakkoluulojen muuttamiseksi ihmisen luonnollisia tarpeita myötäileviksi.

Hyvään WC-etikettiin kuuluu ehdottomasti myös paskapöntön vetäminen. VIHERÄÄLIÖT VOI PAINUA VITTUUN! PASKA vedetään KAKKOS TEHOLLA sanoi saatana Haavistot mitä tahansa, se jos mikä on itsestään selvyys WC-etiketissä. Nuukailemaan ei tule ryhtyä ei meillä täällä vesi aivan heti kesken lopu.


Pöntön vetomekanismi voi erota eri pönttömerkkien valmistajilla ja joissain ei välttämättä ole kuin yksi vetoteho, ne ovat vanhaa hyvää jämerää laatua, vaikkakin kuvassa näkyvä pönttö on aikaansa edellä. Alempi nuppi on isoveto ja ylempi pikkuveto.

Vasta kun on rahaa niin paljon, ettei paskalle taivu, voi alkaa miettiä pöntön vetämistä loro teholla.


Kun vedetään pönttö täydellä teholla, huomataan miten siistiä tulee. Paska päätyy paskaviemäriin ja juomisen kirkasta juomavettä tulee tilalle odottamaan seuraavaa helpotuksen saajaa rauhan majassamme.

Tähän päästyänne voitte huokaista helpotuksesta; paskallakäynti on ohi! Eikä ollut niin kamalaa kuin olitte kuvitelleet! Unohtamatta käsien pesua voitte nostaa housut takaisin ja jatkaa samoja tylsiä askareitanne, joita kuitenkin olitte tekemässä, kun tabuna paskallakäyntiä piditte.

Loppupuhe

Maailma on taas yhtä asiaa parempi paikka.

29.3.2012 kello 3:08

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2022