PenaSäätiöt

Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Pittäisikö PENAn olla tehokkaampi? :O :O

Pittäis!
Tämä riittää (olen TOrvi :$)

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<eetu taivassalo> kaikki on perseestä meikä on kingi
<Siitoimen siitin> Paikallaolijat ei toimi ja savukehinnasto on päivittämättä!
<Siitoimen siitin> SIILI MENEE KATKOLLE, PULLO KOURASSANSA
<Siitoimen siitin> Sadisti @-lääkäri sanoo että grammanen Panadol ajaa saman asian ku Panacod!
<Torvi> lol

Nimesi:

Lausahdus:

1 käyttäjä paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Jauhelihan valmistus kerman kera

Rakkaat Penan käyttäjät, tänään valmistan ihanan kermaista pippurisen maustemaista jauhelihakerma seosta.

Tarvitset:


Tämän ihanan ja maittavan ruuan valmistusprosessi alkaa jauhelihan jääkaapista ulosottamisella ja paketin avaamisella, niitä kuitenkaan en pystynyt kuvaamaan, sillä ohjeen kirjoittaminen tuli hetken mielijohteesta vasta kun jauhelihat olivat pannulla.


Siinä meillä on itse kerma! Eiks ookki tosi kerma?


Tuossa taas kermaan on lörötetty se tyypillinen ketsuppi, sinappi, valkopippuri, valkosipuli ja grillausmauste sotku. Olisin vielä laittanut myös cayenepippuria, mutta en jaksanut etsiä sitä kun ei saatana löytyny ekalla kerralla.


Jauheliha on jo aikas valmista. Kuten huomaatte, siinä on runsaasti rasvaa! Vaikka en mikään terveysintoilija olekaan, en silti tykkää jos jauhelihassa on rasvaa *hyii saatana*. Suosittelen myös paistamaan jauhelihan _TODELLA_ kypsäksi, jottei käy hassusti :D:D:D


Siksi pistän aina jauhelihat siivilän läpi ja painelen oikein kunnolla kaiken rasvan pois :) Jauhelihan pitää olla jauheLIHAA eikä rasvasotkua. Tuokin on tosin naudanjauhelihaa, eli ei niin rasvaista kun normaali sika-nauta jauheliha.


jauheliha on nyt paistettu kypsäksi ja rasvatkin poistettu, on aika kaataa kerma! Lopulta voi kuitenkin sanoa kermaa tulleen vähän liikaa :(( oisi voinnut 1/3 osaa vähemmä pistää ja nauttia loput kermant vaikkapa öisen kahvituokion aikana. Ottaa pattiin nyt ja pahasti! :(( mutta ei sille voi enään mitään, seuraavalla kerralla sitten.


Siinä on nyt kermat kaadettuna ärrr


Mielestäni ketsuppia se ansaitsee vielä enemmän, joten sitä :)))


Lautasellekin vielä pistin vähän lisää ketsuppia, sitä on vaikea saada liikaa pistettyä. Tuossa on esimerkilinen kuva valmiista ateriasta, tosin vieläkin potuttaa hieman se kermajuttu...

Ja loppusanat tästä koko hommasta ovat yksinkertaiset: Teidän mielestä varmaan tuo on liian yksinkertainen ruoka eikä se edes (muka) näytä hyvälle. Asia on kuitenkin päinvastoin, maku on kerrassaan taivaallinen. Jauheliha itsessään on jo niin hyvää ketsupin kera, vielä kun pistetään siihen kermat yms mausteet oi että :) Suosittelen lämpimästi myös muilekin. Älkää kuitenkaan pistäkö koko helvetin kermapurkkia siihen, säästäkää kahvitustauoille :)

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2019