Vaihdettiin kierros Vituiksi mennyt hernekeiton teko-ohje - PenaSäätiöt
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi

Nimesi:

Lausahdus:

79 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Vituiksi mennyt herneteikon teko-ohje

Voin nyt tässä suoraan jo sanoa, ettei tämä ohje käsittele hernekeiton valmistamista purkista, koska siihen tuli muutama mutka matkaan. Jos Juice Leskinen eläisi vielä, olisin huomannut virheen aikaisemmin :(

HUOMHUOM! Jos kaipaat onnistunutta hernekeitto-ohjetta, siirry lukemaan uudempaa Onnistuneen hernekeiton ohjeita!


Kaikki alkakoon siitä, että otamme purkkihernekeittopurkin esille ja pistämme sen pöydälle.


Kuten voimme todeta ylläolevassa kuvassa, hernekeitto ei tule ulos purkista :O:O. Mitäs nyt tehdään? Miten me voimme keittää hernekeittoa, jos me emme saa sitä ulos purkista :O Tämä on ilmeisesti se suurin syy miksi Suomen kansa tarvitsee ohjetta hernekeiton valmistamiseen. Meidän pitää ottaa lusikka, jolla otamme hernekeiton ulos purkista!

Tässä vaiheessa aistin jo hernekeitossa jotain outoa :S


Siinä meillä on hernekeittoa lusikassa, kuten huomaamme se on koostumukseltaan aika jähmeähköä.


Tässä onkin sitten her............... MITÄ HELVETTIÄ :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O PALVI HERNEKEITTOA :O:O: hyiii saaaatana hyii perkele eii saaatana :O::O:O ei helvetti :O:O Miten en ollut aikasemmin huomannu, että palvihernekeittoa :O:O: saatana! Ei tätä voi syödä :O:O ei ei ei missään nimessä ei :O palvi saatana palvi on perseestä!

Huomasin tuota kuvaa ottaessani vasta sen olevan palvia. Katsoin kameran linssin läpi ja näpsäsin kuvan, samassa silmäni antoivat aivoilleni informaatiota, joka menee tarkalleenottaen seuraavasti: "Varoitus varoitus, sana PALVI havaittu pyöreässä lieriönmuotoisessa esineessä, jossa on myös sana HERNE ja sana KEITTO, yhdistettynä sanaksi HERNEKEITTO kursiivilla kirjoitettuna"


Ei muutakun roskiin koko paska saatana

Luulen kyllä, että isäni olisi mielellään syönnyt nuo, jos olisin vain pistänyt talteen jonnekkin, mutta ajattelin tuon hernekeiton ansaitsevan roskiin pääsyn! Että osaa olla vittumainen hernekeitto.


Kun olin alussa jo päättänyt, että teen hernekeitto-ohjeen, ajattelin järkevintä olevan jatkaa ohjetta myös, mutta vaihtaa vain ohjeen aihe toiseen. Ohjeenaihe on: Jalostajan purkkilihapullat.


Kuten kuvasta voi havaita, Suomen kansa tarvitsee myös ohjetta lihapullien tekoon, sillä nekään ei sieltä purkista tule ulos noin vain :O Meidän pitää hieman auttaa niitä lusikalla. Riittää kuitenkin vain, jos vähän sinne purkin syvyyksiin pääsee ilmaa, sitten vain liikuttelee purkkia edestakaisin alkaa kuulumaan "sluts sluts sluts" - ääni, jolloin ne alkavat pikkuhiljaa tulla sieltä pois.

HUOM! Jos olet ensikertalainen ja teet Jalostajan Purkkilihapullia tämän ohjeen mukaan, ole varovainen! Lihapullat litistyvät helposti! Käytä varovaisuutta, jos avitat lusikalla niiden tuloa sieltä pois. On sanomattakin selvää, ettei kukaan syö lihapullia, jota eivät ole pyöreitä!


Siinä ne tulevat löts löts, voi käyttää hyvin voimaa siinä ravistamisessa.


Nyt ne on kattilassa, tuo ei kuitenkaan näytä kovin herkulliselta. Miksi ei? Keksiikö kukaan? :O:O Sinullahan ei ole mitään lihapullakastiketta vastaan, mutta silti pidät niitä vastenmielisinä :O Miksi? :O
No koska koska, siinä on liian vähän nestettä suhteessa lihapullien määrään!


Pitää siis lisätä hieman vettä joukkoon, kuten ylläolevassa kuvassa itse olen juuri kaatamassa nestettä lihapullien joukkoon.

Tässä vaiheessa voimme asettaa Jalostajan Purkkilihapulla + vesi - seoksen hellalle. Suositeltavaa on laittaa levy täysille, hellasta riippuen vääntää se nappula siitä suurimman numeron kohdalle, jolloin taas hellasi kyseisen levyn sähkövastus kytkeytyy Suomen valtakunnalliseen sähköverkkoon ja levyssä olevan lankavastuksen läpi alkaa kulkemaan virtaa :O Levy alkaa siinä vaiheessa tekemään töitä 1000 - 2500W teholla muuttamalla valtakunnallisesta sähköverkosta, alumperin ydinvoimalasta tulleiden elektronien liikkeet lämpöenergiaksi!


Tässä vaiheessa on aika kaivaa makaroonit kaapista, sillä näitä lihapullia ei voi sydödä ilman makaroonia (tai minkään muun kanssa). En edes suosittele kokeilemaan, sillä seuraukset voivat olla tuhoisat (vrt. nollalla jakamiseen)! Minun pitää kuitenin olla uhkarohkea ja uhmata fysiikan lakeja ja kokeilla mitä tapahtuu, jos valmistan tätä ruokalajia osittain myös spaghetin kanssa :;S::S:S::S:S:S.

Ylläolevasta kuvasta näemme makaroonien olevan loppu :O Tai niitä olevan hyvin vähän!


En tiedä miksen ottanut kuvaa, mutta kuitenkin sinun pitää ottaa kaapista toinen kattila ja laittaa sinne vettä noin 1 / 3 osaa, riippuen paljolti makaroonien määrästä.

Mikäli olet hätähousu, teet niinkuin minä ja pistät makaroonit suoraan kylmään veteen (en yleensä tee näin, mutta nyt minua vitutti sen verran paljon tuo mokoma hernekeitto ja samoin myös se, ettei makaroonia ollut tarpeeksi) niin päätin pistää itse suoraan kylmään veteen. Ei ruokaa ikuisuutta jaksa odotella.

Kun kattila on levyllä ja makarooni - vesi - seos kattilassa, voimme pistää tämänkin levyn päälle, jolloin Suomen valtakunnallista sähköverkkoa pitkin tuleva elektronien liike pääsee lämmittämään liedessä olevaa lankavastusta ja tekemään töitä sinun halujesi lieventämistä varten 1000 - 2500 Watin teholla!


Siinä on kuvaa lihapullista voi saatana perkele helvetti


Oman analyysini perusteella voin sanoa tuon jo kiehahtaneen (eli lämmenneen tarpeeksi) syömiskelpoiseksi. Tuotahan voisi jopa purkista syödä suoraan, mutta kuka sitä haluaa kylmänä? HyHHyH! Nostetaan se kylmälle levylle, eli sellaiselle, jota eivät ole Suomen valtakunnallisesta sähköverkosta, alumperin ydinvoimalasta peräisin olevat elektronit lämmittäneet.


Makarooni - spaghetti - kattila kiehuu kuin viimeistä päivää :S Muhohahahahaa paljon sähköenergiaa kuluu ja luonto saastuu, ydinjätettä haudataan aavikoille ja vuorten sisälle, puoliintumisaika tuhansia vuosia muhohahahaa :):):):))::):))) Kivaa sotkea luontoa :)


Itse en ikinä katso kelloa ruokaa valmistaessani, ellei se ole välttämätöntä. Tähän mennessä ei ole ikinä tarvinut katsoa kelloa, vaikka olen yhtä jos toistakin ruokaa tehnyt. Käytän ennemmin maistamisperjaatessa, eli tiedän suurinpiirtein miten kauan jonkin ruuan pitää valmistua ja sitten aina vähän väliä maistan / katson koostumuksesta tai väristä onko ne jo tarpeeksi valmiita. Makarooneissa / spaghetissa nostan aina pari sieltä ylös haarukalla ja maistan. Mikäli on liian kovaa, annan valmistua. Jos on sopivaa, otan ne pois ja vien siiviöintiprosessiin.

Siinä on siis siivilä. Siivilän käyttö ei ole pakollista makaroonia valmistettaessa, mutta omasta mielestäni spaghetti pitää kyllä siivilöidä kuuman veden läpi. Muuten ne jää kiinni toisiinsa, tarkertuu ja on vittumaisia. Tässä kun on spaghettia, täytyy se siivilöidä.


Minulla ei ole valitettavasti 25 kromosomia, joten minulla ei myöskään ole kolmea kättä, joten en voinnut kuvata siivilöintiprosessia, joten minun täytyy tehdä lista eri vaiheista:


Siis voi helvetti :@@@ että voi perkele :@ jo kolmas vituiksi menevä asia! Ketsuppi perkele lopussa, eikä ole muuta kuin tätä paskaa. Että on vittumaista syödä hernekeittomielellä lihapullakastiketta, vieläpä spaghetin kanssa paskalla ketsupilla. Ei ei ei ei näin...

Hyvää illanjatkoa sinulle Herra / Rouva 44.200.25.51 !

Muista katsoa myös Onnistuneen hernekeiton ohjeet potkalla!

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2022