Vaihdettiin kierros Powerin haaroittaja - PenaSäätiöt
PenaSäätiöt

Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Jääkaapin oluen (b) kylmentää

Lauhdutin
Höyrystin
Sama asia :$.$

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Elmeri> Kusi torni sulaa ,kun on näin lämmistä.Haju rupeaa tuntumaan paremmin kun sulaa.Saa naapurikin kunnon eliksiirit kärsäänsä.Kusen kuitenkin vielä koivun juurelle.
<Elmeri> Ei ruumisarkun nauloja myydä laatikkokaupalla.Tien minä tiedä kai niitä arkun valmistajille myydään.Yhteen valkoiseen arkkuun menee 3 naulaa ja tammiseen 4 naulaa.Ja ne maksaa hieman enemmän kun esittämäsi tarjousnaulat.Mutta ruokakaupassa myytävät halvemmat ruumisarkunnaulat maksaa 5-7 euroo 20 kpl.Ja mitä vitun väliä sillä on mitä ne maksaa .Maksaa se viinakin mitä maksaa kukaan ei kysele hintoja.
<Ei saatana> Ne naulat maksavat 680kpl 6,99€. Tämänhän piti olla savukehinnasto ei mikään ylilauta 2 chat.
<Elmeri> Nyt on mentävä paskalle rupee tulemaan muutakin ,kun pierua.
<Elmeri> Tänään illalla on pierettänyt niin maan perkeleesti.Ei kahta minuuttia ole pierujen välissä aikaa.Ja kusi on päätynyt edellee koivun juureen.

Nimesi:

Lausahdus:

4 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Tietokoneen powerin haarottaja

Alkusanoissa voidaan jo suoraan sanoa tämän hetken mielijohteen, tunnin säätämisen työn tuloksen menneen vituilleen. Syytä ei varmasti tiedetä, mutta siihen vaikuttivat ainakin seuraavat tekijät: projektin vittumaisuus, suunnittelun puute ja huolimattomuus. Väärin toteuttaminenkin on varmasti hyvin suuri tekijä vituilleen menemiestä, mutta päätin kuitenkin kirjoitta tästä.

Ideana oli siis haaroittaa powerin emolevylle menevä johto niin, että voisin kytkeä yhden powerin kahdelle emolevylle. Ei ole mitään hajua toimiiko tuo edes noin, mutta kokeilemallahan se selviää. (googlettaa ei tietenkään voinnut ;))

Emo
Katsoin helpommaksi tavaksi irroittaa tuon liittimen poraamalla sen ympärille reikiä ja jyrsimällä sen siitä pihdeillä. Juotto hommiin en ryhtynyt, jotta siitä tulisi vähän "tukevampi" kun siinä on valmista piirikorttia alla. Lopulta porasin reikiä vielä tiheämmin. Emolevy parka :((((

Emolevyä vituttaa
MUHOHAHAHAAA Mahtaa emolevyä vituttaa kun ei ole enää liitintä. Olin jo aikasemmin heittänyt roskiin hänet, kun olin ottanut PCI paikan irti :D Roskiksella kun keksin tämän, päätin ottaa hänet taas kun ei ollut muitakaan näkyvillä heti.

Liitin irroitettuna
Siinä on liitin.

Yhdistetyt johdot
Ja siinä on johdot, jotka on yhdistetty juottamalla ja ne tietysti sekasinjkin mennyt :))

Haarotin
Tämä oli se vittumaisin tilanne, nimitäin tuo juotos kävi aika ahtaaksi tuossa ja piti olla tarkkana, että jokainen johto meni oikealle puolelle. Siksi tää meniki vituillee kun parit johdot jäi väärin. Kuten huomaatte tossa on vielä kerroksittain teipattu nuo yms, joten jälkikäteen purkaminen olisi ollut turhan vittumaista.

Haarotin
Tolta se näytti valmiina :)) On ne ohhmit kyllä jänniä :PPPPPPPPP saatanan nääs

Testissä
Siinä se on testipenkissä, eikös näytäkin aika tieteelliseltä systeemiltä?! Nauran tuolle kuvalle :D Penan wanha poweri siinä testipowerina.

Olen jo suunnitellut seuraavaa prototyyppiä tästä, piirilevylle kun juottaisi tuon liittimen ja siitä vierestä vetäisi ne johdot pois, varmaan voisi toimia paremin. Reikälevylle jo hahmottelin sitä, kuitenkaan reiät eivät osuneet kohdilleen :(((( Vaatii varmaan aivan oman valotuksen ja syövytyksen oikeilla reikäväleillä yms. Kävin eräs viikko bebekiltä hakemassa syövytyskemikaalit ja valoherkkää levyä, mutta ainoana ongelmana on valotuslamppu joka puuttuu vielä. Roskiksessa kerran oli solariumeita, niillä valotus olisi onnistunut vallan mainiosti, mutta arvatkaapas tuliko silloin mieleen ottaa :( se oli siis muutaman päivän ennen kun hain kemikaalit!

Jos jaksoit lukea tämän loppuun asti, toivotan oikein vittumaista päivän jatkoa ja toivottavasti kaadat kahvisi näppäimistölle! Näkemiin.. haha... haha..

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2018