Vaihdettiin kierros Fani, entinen koiramme - PenaSäätiöt
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Jussimekko64> Tupakointi on typerää, lopettakaa välittömästi. Niin ja rehtori Keijo voi suksia suolle.
<Rehtori Keijo> Kirjoitin itse edellisen viestin. Enkä osaa kirjoittaa oikein, mutta olen hyvä runkkari.✊💩
<Olen.runkkari> Kyrpää perseeseen
<Uppo-Nalle> Rehtori Keijo on noista paras esimerkki. Kummastakin runkkareista varsinkin. Menikö tunteisiin ?...yhyy pientä Keijo pojua niin itkettää😭
<Rehtori Keijo> yhteis kunnan elätit täällä availee itseään, runkkarit

Nimesi:

Lausahdus:

18 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Fani, entinen koiramme:

Fani on edesmennyt koiramme, joka oli meidän perheessämme mooonta vuotta sitten. Se miksi päätin tehdä tästäkin sivun, on koiran luonne ja ulkonäkö, Katsokaa nyt miltä se näyttää :D. Muistan pienenä kun olimme jossakin huvipuistossa tai muuten vaan ulkona, tuli moni kysymään "miksi talutatte oravaa?".

Fani oli rodultaan chihuahua. Ainakin tämän piskin luonteeseen kuului mahdottoman suuri uteliajisuus ja erityisesti kiintymys ruokaan. Esimerkkitapauksesa mainittakoon aika, kun itse olin vielä tarhassa: aamulla Fani kuuli jääkaapin oven avautuvan ja lähti ryntäämään keittiöön, sillä halusi oman osuudensa jääkaapin antimista. Siinä talossa, jossa asuimme, oli pienehköt portaat makuuhuoneiden ja olohuoneen välillä (olohuoneesta mentiin keittiöön). Ruuan ahne piski tietysti lähti ryntäämään jääkaapille päin, mutta kompuroi portaissa ja siinä meni leukaluut sijoiltaan *hähähä tyhmä saa kärsiä*. Lopuelopuksi piskille laitettiin lääkärissä leukaluihin ruuveja, jotta pysyy puremakalusto kasassa.

Kaikista huonoimpana puolena tässä rakissa oli kuitenkin se, että se näykki ja puri minun ja isäni varpaita aina (mutta ei siskoni tai äitini). Eikä se myöskään ollut sisäsiisti, kusi ja paskoi aina joka nurkkaan. Ulosvienti oli täysin turhaa, kuitenkin se oli meillä monta vuotta, kunnes hiljalleen sille tuli monia sairauksia: sydämeen ja keukoihin jotain häikkää ja piti syöttää sille pillereitä, tyhmä koira meni tietysti syömään pillereitä kun piilotti ne makkaran sisälle yms (vaikka lopupeleissä se osasi jo erotella pillerin makkaroista). Lopulta lääkäri totesi, että sen toinen silmä on täysin sokea ja toinen puoliksi sokea, lääke annostakin piti aina ajanmyötä vahventaa, joten päätimme lopettaa sen :(( Taisin olla silloin ensimäisellä luokalla.

Muutamia kuvia:

HUOM!! Kuvat ovat skannattu huonolla laadulla vanhoista valokuvista

Chihuahua
Siinä TODELLA vanha kuva siitä koirasta.

Chihuahua
Samalta aikakaudelta....

Chihuahua
Vähän uudempaa materiaalia, kesäinen nurmikko :) väsynyt Fani.

Chihuahua
Uudempaa.....

Chihuahua
Ja taas vanhaa, tuossa takana näkyy autorata, jolla leikin pienenä ja siinä vieressä tietysti sähkövempaimia (minikokoinen "katuvalo").

Chihuahua vedessä
Uimapatjalla peloissaan. EIhän itse Ylhäisyys voi tassuaan vetehen työntää! >:O

Fani
Pakko nyt ottaa hieman takaisin päin ja näyttää itsenikin jossain kuvassa, eli siinä olen minä pienenä ja rakki siinä vieressä.

Fani
Ja tuokin on vanha kuva koirasta.

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2021