Vaihdettiin kierros Näppäimistön puhdistus - PenaSäätiöt
PenaSäätiöt

Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
Rahakätkö
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Onko PenaSäätiöt nyt NOPEA 100/100 letkulla??

ON :P :P
Kyllä Säätiönne on otettava se 1000 / 1000 :$

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Ama~~deus> Olen syntynyt sian perseen kautta.
<jounir> uutet hinnat ois kyllä kova sana
<pasi viherahon jatka> voitko päivitää uutet hinnat
<Ama~~deus> Terve taas.Otin toisen shamanslaisen kupin heti perään.Nämä tälläiset feikki amadeukset saa painua sian perseeseen mistä ovat tulleetkin.Niitten isäukko on nainut emakkoa ja siitä he ovat syntyneet. Terveisiä perseestä yhteiskunnan luteet prässihousut ja liituraita kuteet..
<Ama~~deus,> Terve taas sian sikiöt.Tekihän säväyksen ,kun otin 4 senttiä 80% saaremaata ja lanttasin sen 60% votkalla sehän laimeni ihan juotavaksi .Ja Aatulle voin sanoa ,että ei minun tartte mennä töihin rahaa riittää ilman töitäkin.Terveisiä perseestä yhteiskunnan luteet prässihousut ja liituraita kuteet.

Nimesi:

Lausahdus:

4 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Näppäimistön huolto ja puhdistus

Jos näppäimistöön pääsee kaatumaan viinaa ....

Perjantaina 21.10.2011 nautin sisuviinaa pienesta paukkulasista. Lasi perkele kaatui ja puolet siitä meni näppäimistölle! Lasi ei ollut enään kuin puolillaan ja vain puolet siitä kaatui näppäimistölle - ja se riitti.

Lähes heti alkoi näppäimistö sekoilla aluksi ALT oli pohjassa koko ajan ja ajan myötä tuntu, että joka nappula olisi "painettuna pohjaan" Voi jumalauta kun vitutti silloi. Olen onneksi hamstrannut näitä laadukkaita COMPAQ RT235BTW malleja paljon varastooni, jotta ne riittäisi loppu elämäksi. Nämä kun on niin hyviä näppäintuntumansa puolesta sekä painavia jämäköitä ja jykeviä, semmoisia jota ei nykyään valmisteta >:(.

Varanäppäimistöjä on hyvä olla, mutta on eräitä ongelmia joita voi ilmaantua varanäppäimistöjen käyttöönotossa. Ne pitää löytää ensin >:O. Niitä on ainakin 5 kappaletta, mutta VOI VITTU KUN ETSIN KOKO ILLAN ENKÄ LÖYTÄNYT >:@ vitutuksen multihuipennus oli taasen lähellä. Onneksi minulla oli vastikään roskiksesta löydettyjä Nokia 9300i luureja paljon joilla pääsin irkkiin. Väsymyshumalan vaikutuksen alaisena en jaksanut alkaa näppäimistöä purkamaan, vaan päätin mennä nukkumaan.


Sisuviinaa näppäimistöllä

Perjantai-illan näkymät


Näppäimistö avattuna

Lauantai-aamuna koitin näppäimistöä - ei ollut kuivunut. Se täytyy siis avata. Niin kuin tässä odotettiinkin, oli viinaa päässyt nappulan juurelta kalvojen väliin. Kalvot kun ovat tiiviisti yhdessä leviää yksikin tippa helposti suurelle alalle, no kavot puhdistetaan.

Huomatkaa miten jykevä pelti kalvojen alla on. Vaikka tätä nostaisi yhdestä nurkasta tämä ei vääntyile eikä tätä pysty edes käsin väännellä. Näppäinten iskut pohjaavat jykevää levyä vasten eikä halpaa muovipintaa, se lienee syynä näppäintuntuman laadukkuuteen. Veikkaisin tämän painavan yli kilogramman.


Kalvot

Kas näin.


Piirilevy

Kalvojen yhteys piirilevylle on syytä puhdistaa. Kalvot pitää asettaa tarkkaan oikeaan kohtaan, minun piti kalvojen liitinpinnan alla oleva kumi kääntää jopa ympäri, ei tahtonut eräs linja saada muuten kosketusta. Ajan myötä kun alla olevaan kumiin painuu liitinten "jäljet".


Likainen näppäimistö

Monet on väittänyt näppäimistöni olevan likainen. Tässä samalla sen voisi vaikka puhdistaa (tähän hätään minulla ei ole ennen -kuvaa), joten tässä kohtaa on jo nappulat revitty irti.Heittelin nappulat ja nappulan kiinnikkeet ämpäriin.
Näppäimistön pesu

Näppäin laudan saa pestyä kynsiharjalla ja pyykinpesuaineella sekä lopuksi vielä saippualla.


Pistin näppäimet uiskentelemaan pyykinpesuaine veteen, mutta vittu! Sehän saatana vuotaa >:@


Soppa.
Näppäinten takaisinlaittoon meni paljon aikaa, se ei kuitenkaan ollut vittumaista Juice Leskisen teosten soiton takia.
Valmis, puhdas, kuin uusi näppäimistö ja taas näppäimistö jatkaa palveluaan kaikkien meidän iloksemme.

22.10.2011

Artikkeliemme myötä vapautuu ihmisiä paskain näppäinen ikeestä:

16:07 <@Lotto_> pitäisiköhän kaivaa omakin compaqini kaapista ja puhdistaa se
16:08 <@Lotto_> ja ottaa se käyttöön

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2017