Vaihdettiin kierros Käyttökone - PenaSäätiöt
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi

Nimesi:

Lausahdus:

63 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Käyttökone

Käyttökoneella tarkoitan tietokonetta joka on aktiivisessa käytössäni, pöytäkone.

Käyttökoneen spectit

Ja tässä vielä muutamia kuvia...

Käyttökone edestä
Käyttökone edestä. Reiät etulevyissä (kovalevyjen suojana) oleviin olen porannut reiät, jotta vaihtoilma joka tulee koneeseen kiertää myös kovalevyjen kautta. Muutamat muut reiät olen tukkinut. DVD Aseman alapuolella olevassa etulevyssä on reikia vian siksi, ettei sopivaa ehjää löytynyt joka tossa pysyisi. :D

Sisuskalut
Tuossa on sisuskalut saatana. Empä niistä ainakaan vielä keksi mitään sanottavaa. Tai no huomioikaa näytönohjaimen siili.

Verkkokortti ja USB ROOTTI KORTTI
SIinä näkyy vielä siili paremmin, kuten myös verkkokortti ja PCI --> USB kortti:). PCI --> USB - korttia pidän muuten vain palanpainikkeena, mutta verkkokorttia joudun pakollisesti pitämään. Emolevyn oma iontegroitu verkkokortti ei nimitäin tykkää vaihtaa MAC osotetta IP osoitteen vaihtamista varten ;)). Siks pitää käyttää erilistä. Tuo taitaa jopa laadukkaampiki olla kun emolevyn oma verkkokorttipiiri.

Näytönohjaimeen itseasennettu uusi siili, vieressä alkuperöinen vahna pieni kakka
Nyt tuossa näkyy hyvin se siili! Tuossa kuvassa ei ole nyt sitä vahaa puhallinta, mutta kuitenkin pienen puhaltimen pienenpieni puhallusvoima jäähdyttämässä tuollaista siiliä, jossa ei ole edes kunnollisia ripoja. Vinku ku hinaaja saatana, ei voinnu nukkua. Päätin lopulta testata rakentamalla uuden sopivan ja isomman siilin siihen, jos vaikka toimisi ilman puhallinta. Ei kuitenki se uudellakin siilillä vaatii pientä puhallusta, joka vähän kierrättää edes ilmaa. Puhaltinta pidän 4voltin jännitteellä, sopivan äänetön ja pieni tuulenvoima kierrättäään ilmaa siilissä:).

Takaa
Takaakaan ei ole oikeen kummosemman näköinen. Huomioikaa ypöyksinään jököttävä sarjaportti siellä :((((

Lisälaitteet
Nuo on ne lisälaitteet nimitäin, toinen on USB --> PS/2 hiireen ja näppäimistöön. Tuossa emolevyssäkun ei ole omia PS/2 portteja. Toinen niistä puolestaan on TV BOXI Terratec Cinergy T USB XS. Sillä näkyy kanavat hyvin ja linuxiakin tulee :) Itse pidän AINA koneella taustalla televisiota päällä ja kuuntelen joko TV:tä tai TV:n ja leskisen sekoitusta ja jos TV:stä tulee jotain hyvää äänen perusteella, avaan sen pienennetystä tilasta ja katselen sitä siinä samalla kun teen jotain muuta. Kätevääkö almatädin vinkki.

Tosi vanhoja kuvia koneesta, vanhoissa kuorissa ja wanhoissa osissa

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2022