Vaihdettiin kierros Kannettava tietokone - PenaSäätiöt
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Miksi KOIRA(@) tuijottaa?

Se haluaa matkia Teitä
Sillä ei ole parempaakaan tekemistä
Sillä on pää-ongelma

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi
<pässi> pässi

Nimesi:

Lausahdus:

78 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Kannettava tietokone

Tällä sivulla siis esittelen kannettavaa tietokone(tamme / tani). Itse tarvitsen tätä lopulta niin harvoin, että tämä on vanhempieni käytössä olohuoneessa. Ennen kannettava aikoja äitini kävi verkkopankissa ja etuovi.comissa aina joko käyttökoneellani tai silloisella Penalla, jossa pyöri joko Herra Gates tai ubuntun desktoppiversio.

Miten ja miksi?

Pitkän suostuttelun takanahan se oli, mutta kun tarpeeksi hyviä syitä kannettavan tietokoneen hankkimiselle latoo, kyllä se sieltä myös tulee! Perimmäinen syy taisi olla se, ettei heidän tarvitse enään tulla surffailemaan nettiin minun huoneeseeni puhumattakaan istumaan kovalle lattialle, mikäli he Penalla surffailisivat. Myös yksi syy, jolla nojauduin kannettavaan ole se, että pääsisin ottamaan oman tietokoneen mukaan jos menen jonnekkin (varsinkin mökkihelvettiin!). Tarkoitukseni oli myös alkaa käymään laneilla yms tapahtumissa, mutta en ole ollut yhdelläkään kunnollisilla laneilla! Olen epäsosiaalinen ja passiivinen ihminen muiden seurassa, osaan olla oma itseni vain niiden seurassa jotka tunnen kunnolla. Se on hyvin rajoittava tekijä uskaltautua laneille, jossa on paljon pelottavai ihmisiä :S:S

Lopulta sitten vuoden 2006 syksyllä menimme kannettava tietokone kauppaan etsimään kannettavia tiatokoneita! Aluksi olin kyllä netistä etsiskellyt, jos saisi mallia ilman windoussia, mutta sellaista en löytänyt mistään. Pakko siis maksaa turhaan windoussista! Viimeinen päätös koneen ostamiselle tuli kuitenkin niin myöhään, että piti vähän hätäpäissä hankkia kun halusin kannettavan koneen mukaan kaverilleni (syyslomaksi Poriin)

Millainen?

No tälläinen saatana, spectejä saatte kuvien jälkeen, eiku esiis ennen kuvia niin se on järkevämpää

Hän on siis se aika perus (vähän perustakin paskempi) Acer TravelMate 2420. Pienen kokonsa vuoksi sitä voisi sanoa aika käteväksi (siihen aikaan kun koneita kattelin niin kaikki oli kuitenkin aika isoja / niissä oli iso näyttö) ja hintaa kertyi tälle sen 750e!

Eiköhän siinä tullut jo hieman spektejä. Seuraavaksi kuvia:

Kuva 1
Tässä on kuva edestäpäin kuvattuna luukku auki

Kuva 2
Sivustapäin kuvattuna! Siitä näkee myös, ettei se ole liittimillä pilattu tuo kone

Eiköhän siinä ala olemaan kaikki tarpeellinen informaatio kannettavasta tietokonees(tamme / tani). Myönnän että monet tahot ovat jo monesti kyselleet miksei tästä koneesta ole mitään informaatiota, syyksi sanon olevani laiska! Tämä on tätä "ei niin mielenkiintoista" puuhaa tämä kirjoittaminen, mutta pitäähän välillä tehä vähän tylsempiäkin hommia.

Hyvää päivänjatkoa! Älä anna valuuttakrampin iskeä!

EDIT: WOHOO! Tämä meni kerta laakista validaattorin läpi! Yleensä aina olen tehnyt jonkun tyhmän typon ja joudun korjaamaan, jotta menisi läpi ;(((((((((((

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2022