Vaihdettiin kierros Lääkepäissä nähtyä - Pena Palsta
Etusivu
Tietoa Penasta
PenaPedia
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia

Ajoneuvotietokanta (BETA)
Osoitetietokanta (BETA)

Yritystietokanta (BETA)

Vanhat uutiset

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme Ääliömäiset sivustot

Pitkiä hiuksia pitää pestä

Joka päivä
Pari kertaa viikossa
Kerran kuussa
Ei koskaan

Aiemmat kyselyt

Pulautteet

<Rissanen> Jumalauta kakarat Kohta paukkuu pakarat! Nyt tulee turpaan kaikille Myös isälle ja äidille!
<Itsepierupena> Pena haisee eineslihapullalle
<HOMOT HERÄNNEET↓> YLLÄTYS YLLÄTYS
<Vittupää> Penasäätio haisee paskalle ja kysellen!!! Vetäkää vittu päähän!!!!
<ukko> mitä sille akalle kuuluu

Nimesi:

Lausahdus:

56 käyttäjää paikalla

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Pena Palsta

Etusivu | Haku | Käyttäjälista | Rekisteröidy | Ohjeet

Käyttäjätunnus: Salasana:

Lääkepäissä nähtyä

Etusivu -> Yleinen keskustelu -> Lääkepäissä nähtyä

PenaItse
Liittynyt:
11.5.2012 18:55
Lääkepäissä nähtyä
Lähetetty: 3.11.2019 02:31
Kirjoitan tämän tarinan heti noustessani mukavasta, lämpimästä sohvasta tietokonneen äärelle.
Tämä tarina on tosi ja juuri äsken nähtynä alkoholin ja erään reseptilääkkeen vaikutukse alaisena, josta tulee hyvin usein tämmöisiä "näkyjä". Tämä on vain ensimmäinen kerta, kun niitä kirjaan ylös.

Makasin sohvalla silmät kiinni. Aloin päästä uneen kiinni - vaikka tässä ei nukahdakaan mutta tulee johonkin unen ja valveen välimaastoon jossa aivot generoi jotain näkymää.

Aloitin jostain myymälästä, jossa on paperituotteita pitkä hyllyrivi. En ole varma olinko itse "kuski" vai kolmas persoona tapahtumassa. Juoksin hyllyrivin väliä pitkin kantaen jotain olentoa, samassa vierssä hyppi super marion tavoin otuksia jotka söi siitä hyllylt niitä paperi/askartelutuotteita.
Kun hylly loppui piti minun kääntyä U-käännös tiesin että seuraavalla hyllyrivillä on rautatuotteet mm- rautasahan terät. Mietin miten ne super-marion kaltaiset paperinsyöjät niitä popsivat, mutta niin vain loppui se vaihe ja mietin siiä tilassani vähän mitäs nyt, aloin nähdä/ajatella hiljaa ööö tossa oli joku muu mitä en muista mutta sen jälkeen Bart Simpsonia makaamassa maassa ja pitelevän pallejaan ihan kuin iso kusihätä olis, Bart Simpsonin luota alkoi ruiskuttaa paineesijohto veden paineella vettä, vesisuihku meni kauas ja se painevesihjohto näytti samalta putkelta joka nousee meidän mökillä Lappeenrannassa kellarin lattian betonista ylös.
Se suihkutti vettä paineella ja siitä vedestä muodostui lopulta joku pirullisen näköinen olio, ihmettelin asiaa hetkisen ja yritin vaivara ja stressata mieltäni niin, että tarina jatkuisi vielä ja niinhän se jatkuikin, kyseinen olio lähti kävelemään ja sen kävellessä sen isoihin sammakon koipiin jäi vedestä ihan limaiset tahmat ja limaa lenteli kun se käveli, ihmettelin miten se on mahdollista kun se on koostunut pelkästä vedestä koko olio.

Tossa vaiheessa aloin ajatella että kirjoitan tämän nyt ylös. Ette arvaakkaan mitä kaikkea outoa voi nähdä pienen pienessä, nopeassa 10 minuutin unessa.

Jotta jännitys ei laukea - jätän vielä toistaiseksi kertomatta mistä reseptrilääkkeestä on kyse!

----------------------------------------
olen pena ja lisäksi vitun homo seniili mulkkuperse joka tuunaa 106 vetoakselia perslävellään soinia soimaten pusikon piinaavassa uutteruudessaan

PenaItse
Liittynyt:
11.5.2012 18:55
Vs: Lääkepäissä nähtyä
Lähetetty: 3.11.2019 02:42
Tuossa lääkkeessä on myös eräitä hassuja puolia, nimittäin tietyissä tilanteissa - varsinkin jos on istunut paikallaan pitkään, ja Kuningas Alkoholia on päätynyt illan mitaan suuhun - voi alkaa ajatukset harhailemaan muihin todellisuuksiin.

Esimerkkinä erään päivänä, kun olimme Turun saaristossa puolisoni isän luona kyläilemässä. Illan mittaan, kun olutta ja laatikkoviiniä kaatui laseihin tarpeeksi, enkä liikkunut mihinkään enkä osallistunut keskusteluun hetkeen, alkoi ajatukseni harhailla ja aloin puhua sokkelin betonivalusta, jonka näin mielessäni.

No kaikki muuthan oli siinä haavi auki että mitä toi höpöttää. Onneksi puolisoni kertoi, että olen vain hieman väsynyt huonoista yöunista, mikä kyllä olikin totta, siki puhun noin outoja.
Lisäksi muutkin olivat laatikkoviinin vaikutuksen alaisena eikä siitäkään lopulta jäännyt paineita tai traumoja itselleni. Joistain tilanteista voi hyvin jäädä jotain traumoja tai morkkista, mutta reseptilääkkeiden kanssa ei yleensä tule lotrattua alkoholilla kovinkaan paljon eikä silloin satukaan mitään noloa. Alkoholi (b) se on avainsana morkkikseen,

----------------------------------------
olen pena ja lisäksi vitun homo seniili mulkkuperse joka tuunaa 106 vetoakselia perslävellään soinia soimaten pusikon piinaavassa uutteruudessaan

AATU
Liittynyt:
15.6.2017 00:37
Vs: Lääkepäissä nähtyä
Lähetetty: 16.11.2019 00:31
Mmmitä vittua nyt on kyllä sekaista taas

Vastaa aiheeseen

Sinun pitää kirjautua sisään tai rekisteröityä osallistuaksesi keskusteluun!

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2020